Arama sonuçları: *

1. BoosteRR

Çözüldü✓ Termal macun değişim sonrası görüntü gelmemesi

Benimde başıma gelmişti. Hatta anakart üzerindeki cpu ışığı yanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu bir statik problemi. Harala gürele parçalara dokunup durmaktan vazgeçmelisin bir süre. Ve asla hiç bir çipe çıplak elle veya statik yüklenmiş kazakla temas etme. Bütün kabloları sök, kasayı bir...
  2. BoosteRR

144 hz kullandığım monitörün 60 hz dışında görüntüsünün bozulması

Kabloyu değiştirmeyi denediniz mi? Paugge marka kablolar baya kaliteli açıkcası.
  3. BoosteRR

Trojan antivirüs programı ile temizlenebilir mi? (Not: Korsan oyun indirmeyin.)

Halı veya koltuk üzerinde direkt kullanıyosan fanları çabuk dolar, o yüzdende bağırır fanlar genelde.
  4. BoosteRR

Formattan sonra kurduğun windows saf windows mu yoksa şu internette olan katıklı olanlardan mı ??
  5. BoosteRR

Malwarebyte Anti Malware ile bir tarama yap.
  6. BoosteRR

İnstagram oyun satıcıları

O tarz yerler hesap satıyor sanırım. Hangisi güvenilir bilmiyorum.
  7. BoosteRR

Fps dengesizliği

Son windows güncelleştirmelerinde bu sorun var denmişti. Düzeltilecek denmişti...Gerçi içinde Bill Gates in olduğu şeylere artık kim ne kadar güvenirse...
  8. BoosteRR

fps düşüş problemi

Son windows güncellemesini yaptıysanız oyun modu açıkken bu soruna sebebiyet verdiği raporlanmıştır.
  9. BoosteRR

Fpsim neden düşük?

İhitimaller bir kaç tane. Ve evet ram bunlardan birisi. Windows tan oyun modunu da kapatın. Yeni bir güncelleme çıkana kadar oyunlarda fps sorununa sebep olabiliyor. Donanımsal bir sorun osa bile, ki buna psu dahil, en azından sistem yeni garantiden değişir.
  10. BoosteRR

Asus Realtek Ses Sürücüsü

Bu asus sürücüsü. Çözümü farketmene sevindim.
  11. BoosteRR

Fpsim neden düşük?

Çok yüksek ihtimal RAM yetersiz geliyor. O sisteme 8GB yazık olmuş.
  12. BoosteRR

Asus Realtek Ses Sürücüsü

Şu linkten çek kur. DTS Headphone:X v1 de var. Ben yüklemiştim mediafire a. http://www.mediafire.com/file/64hkspm5uxkl7aq/Realtek_ses.7z
  13. BoosteRR

PSU'dan gelen ses

O bahsettiğin ses HDD sesine de benziyor :unsure: Sandisk mi HDD n ?
  14. BoosteRR

Güçlü Sistem Düşük FPS sorunu

CS zaten 300 de sınırlı. Üstüne çıkılamıyor diye biliyorum. İstersen 4 tane ekran kartı tak farketmiyor. Belki daha sonra bir güncellemeyle dahada açarlar.
  15. BoosteRR

Çözüldü✓ USB OverCurrent hatası nedir arkadaşlar acil!!!

Ucuz olan fan kontrolcülerde yapabiliyor bu arızayı
  16. BoosteRR

Çözüldü✓ USB OverCurrent hatası nedir arkadaşlar acil!!!

Over Current aşırı akım demektir. Kasanızda elektrik kaçağı mevcut.
  17. BoosteRR

Ram ekleme yaptım fps düştü

Bios güncellemesini kontrol ettin mi ? 1586525775
  18. BoosteRR

Olur
  19. BoosteRR

Sendeki şuna benziyor. Mesela bazen işlemci OC yaparsın ama fps düşer, genel performans düşer. Burda anakart dahil bileşenlerin kalitesi azami önemli. Parça alıp takıp yükselmek yada parçayı OC yapıp geçmek işe yarayacak anlamına gelmiyor. Bunu geçen PlayStation ceo su da anlatmıştı.
Top Bottom