Neler Yeni

Fpsim neden düşük?

Semih7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Semih
Instagram
@semhsunman
Arkadaşlar sistemim ryxen 5 1600 8gb ram gtx 1650 super olmasına eapmen ve pcyi alalı 5 gün oldu şuanlık sadece minecraftabgirdim en düşük ayarlarda 50fps civarı aldım ekran kartımımı felan güncelledim hep ama niye böyle anlamadım

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Arkadaşlar sistemim ryxen 5 1600 8gb RAM gtx 1650 super olmasına eapmen ve pcyi alalı 5 gün oldu şuanlık sadece minecraftabgirdim en düşük ayarlarda 50fps civarı aldım ekran kartımımı felan güncelledim hep ama niye böyle anlamadım
Minecraft en düşük ayar 50 fps mi ?
Çok saçma. Kartınız arızalı olabilir. Şimdi RAM'i 16 yap düzelir diyenler olacaktır ama bu kadar etkilemez RAM.
PC'niz hazır sistem mi ?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
inşallah driver boost kullanmamışsınızdır saçma sapan driver lar yüklüyor bence en iyisi sıfırdan format atın driverları bir daha kurun düzelir

Semih7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Semih
Instagram
@semhsunman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
inşallah driver boost kullanmamışsınızdır saçma sapan driver lar yüklüyor bence en iyisi sıfırdan format atın driverları bir daha kurun düzelir
Nvidianın kendi driveri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Minecraft en düşük ayar 50 fps mi ?
Çok saçma. Kartınız arızalı olabilir. Şimdi RAM'i 16 yap düzelir diyenler olacaktır ama bu kadar etkilemez RAM.
PC'niz hazır sistem mi ?
Evet hazır sistem ekran kartı domente geldi game garajdan aldım

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Hocam sürücüleri DDU ile kaldırıp tekrar temiz kurulum yapın. Ve oyun içi sıcaklıklar fazlamı?

Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Arkadaşlar sistemim ryxen 5 1600 8gb RAM gtx 1650 super olmasına eapmen ve pcyi alalı 5 gün oldu şuanlık sadece minecraftabgirdim en düşük ayarlarda 50fps civarı aldım ekran kartımımı felan güncelledim hep ama niye böyle anlamadım
Çok yüksek ihtimal RAM yetersiz geliyor. O sisteme 8GB yazık olmuş.

Semih7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Semih
Instagram
@semhsunman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Çok yüksek ihtimal RAM yetersiz geliyor. O sisteme 8GB yazık olmuş.
Alakası yok, yani şöyle durup düşündüm ve sonuç olarak yine alakası olmadığına vardım. Kesinlikle alakası yok.

Fear

80+
Ama genede çok saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok değil
Bende 8GB Ram var minecraftta 800 FPS Alıyorum Sistem R5 2600 RX570 4GB vs. senin sistemin daha iyi yani ramle bi alaksı yok sen bi format at geçmesse ekran kartında hata %100

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Alakası yok, yani şöyle durup düşündüm ve sonuç olarak yine alakası olmadığına vardım. Kesinlikle alakası yok.
İhitimaller bir kaç tane. Ve evet ram bunlardan birisi. Windows tan oyun modunu da kapatın. Yeni bir güncelleme çıkana kadar oyunlarda fps sorununa sebep olabiliyor. Donanımsal bir sorun osa bile, ki buna psu dahil, en azından sistem yeni garantiden değişir.

Top Bottom