Neler Yeni

Fps dengesizliği

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
Arkadaşlar merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi fps dengesizliği yaşıyorum şöyle ki, 1080p ultra grafiklerde Witcher 3 oynarken kimi zaman 100 lere çıkan fps'imin 55'lere kadar indiği oluyor. Sabit 80 85 gezse hiçbir sıkıntım olmayacak ama sisteminin Witcher 3'te 55 fps vermemesi gerektiğini biliyorum. Ayrıca 55 100 arası gidip gelmesi de rahatsız ediyor. Acaba tozlandığı için veya termal macunu yenilenmesi gerektiğinden olabilir mi? Sistemi 5,5 aydır kullanıyorum hiç değiştirmedim termal macununu. Bu arada sistemim budur: R5 3500x işlemci, Rtx 2060 ekran kartı, 16gb (8x2) 3000mhz ram, 480 gb ssd ve 1tb hdd (oyunlarım hdd'ye kurulu). Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ediyorum.

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
hdd kurulu olduğu için olabilir çünkü bende steamı ve oyunları hdd kurmuştum bir hafta boyunca cs goda drop yiyordum bu sabah steamı ve oyunları ssd kurdum şimdilik hiç drop yemedim

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD kurulu olduğu için olabilir çünkü bende steamı ve oyunları HDD kurmuştum bir hafta boyunca cs goda drop yiyordum bu sabah steamı ve oyunları SSD kurdum şimdilik hiç drop yemedim
Hdd'ye oyun kurmak performansı bu denli değiştiriyor mu gerçekten? Düşündüm ama aklım almıyor açıkçası :(

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Son windows güncelleştirmelerinde bu sorun var denmişti. Düzeltilecek denmişti...Gerçi içinde Bill Gates in olduğu şeylere artık kim ne kadar güvenirse...

Top Bottom