Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Gereksiz Kasma Sorunu Rx 570

Aynı ekran kartı bende de var. 1268mhz kullanmama rağmen aynı sorunu yaşıyorum. Xbox'tan oynadığım zamanlar böyle sorunu yoktu ama steamde aynı sorunu bende yaşıyorum fakat çok fark ettirmiyor.
  2. COMANDANTE

pc yi ne zamanda bir temizlemeliyim

PC'ler ortalama 6 ayda bir temizlemek en ideali ama daha hızlı tozlanıyorsa 3 ayda bir bile olabilir. Termal macun ise ısı değerleri artmaya başladığında değiştirilse yeter. Şahsen 8 aydır ısı değerlerim değişmediğinden halen değiştirmedim macunu. Macunla birlikte temizlerim diye 8 aydır...
  3. COMANDANTE

Minidump Analizi Yapabilir Misiniz ?

Teşekkür ederim.
  4. COMANDANTE

Sorun yok ya bir şekilde hallederim artık. Rehber işimi görür.
  5. COMANDANTE

Teşekkür ederim. Analiz yapmayı bilmem daha çok işime yarayacak.
  6. COMANDANTE

Lol'de alt tab attım bir anda mavi ekran yedim. Analiz yapmayı bilmediğimden yardımcı olur musunuz ? https://dosya.co/jot85p2kbebf/022421-18515-01.rar.html
  7. COMANDANTE

İnce Hesap güvenli mi?

Güvenlidir.
  8. COMANDANTE

Evet evet şimdi hatırladım dosya indirmem gerekiyordu pc ye yanlışlıkla crack yüklemiştim direkt silmiştim ama halen kafası onda kalmış galiba.
  9. COMANDANTE

Çok teşekkür ederim zaten Faceit'i açtım tam oyuna giriyordum kapandı. Bu arada kaldırın demişsiniz ben oyunumu faceit üzerinden oynuyorum silip geri yükleme anlamında mı yoksa kullanmayın gibisinden mi ?
  10. COMANDANTE

Mavi ekran yedim ve minidump analizi yapmayı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ? Minidump dosyası. https://dosya.co/abkk9nd6gk0q/Minidump_analiz_.rar.html
  11. COMANDANTE

Koltuğu yağlamam lazım sıvı yağ olur mu?

Evdeki kapıları sıvı yağ ile gıcırdamasın diye kullanıyordum ama koltuğu bilemiyorum şimdi nolur nolmaz motor yağı iyidir.
  12. COMANDANTE

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Eğer hileli bir ürün vermediyseniz ve ürünü satmadan önce kontrol edip sorunsuz olduğunu gördüyseniz. Bu ikinci ele girdiği için karşıdaki bunun bilincinde olup ürünü aldığını bilmeniz gerekiyor. Kısacası sorunsuz bir ürünü karşıya yolladıktan sonra iade almayın.
  13. COMANDANTE

PC kendi kendine kapanıp geri açıldı

Odanın ışığında pc kapanırken kesilme olmadıysa sorun elektrikle ilgili bir şey olacağını sanmıyorum.
  14. COMANDANTE

PC kendi kendine kapanıp geri açıldı

Psu sorunu olabilir. Ssd'den kaynaklı olabilir. Hatta altyapınla(elektrik) ilgili bile olabilir.
  15. COMANDANTE

Fiziksel Cihazlar Bilgisayara Zarar Verebilir mi/Virüs sokabilir mi?

Bende de var öyle bir durum. 1 yıldır kullandığım bilgisayara sadece elimdeki flash belleği taktım onun dışında hiçbir şey takmıyorum.
  16. COMANDANTE

Sistemim CS:GO'da normale nazaran daha az FPS veriyor çözümü var mıdır?

O zaman hiç deneme bile gerek yok.
  17. COMANDANTE

Isınan bir laptop da denemenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü laptoplar genel itibariyle masaüstünden biraz daha fazla ısınıyor bu işlem T6'ya sahip olmama rağmen 5,6 derece ısındırmıştı işlemciyi. Ciddi fps sorunların yoksa deneme bence. 60 fps alırsın bence o laptopla sana fazlasıyla yeter...
  18. COMANDANTE

Laptop'unu bilmediğim için pek bir şey diyemem. Bak ısınıyorsa deneme.
  19. COMANDANTE

Rica ederim, diğer oyunlar da böyle bir sorun yok sadece cs go da manuel olarak kendin ayarlaman gerekiyor. O yüzden birçok test yapan kanallar bu kodu yazmadığından hep kafamdan +50 fps gibi ekliyorum bu kodu yazacağımdan. Sana iyi oyunlar o zaman sevindim düzeldiğini görünce.
  20. COMANDANTE

Bende de öyleydi başlatma komutuna -threads 12 yazdım. (aşağıdaki resimde ne kadar varsa o kadar yazıyorsun.) ve işlemcinin o kadarını oyuna veriyor. Bende kodsuz 180 civarı alıyordum bu kodu yazdıktan sonra 310 falan oldu ama pek önermem oyun akıcıysa gerek yok fazladan işlemcinin derecesi...
Top Bottom