Arama sonuçları: *

1. Clyde

Hyper X Cloud2 Mikrefon Ve USB Okumama Sorunu

Bende öyle bir problem olmadı ama Jack girişi ile dener misin bir?
  2. Clyde

Windows 10 "Bu Bilgisayar Üzerinde Çalışılıyor"

BIOS sıfırladım pili söküp. PUBG girdim ama ekran kartı sorunu hala devam ediyor Shadow Play açıkken drop ekran kartının kullanımı düşüyor sesim kesile kesile gidiyor. Vallahi bu gidişle 6900XT + Linux yapacağım sinirden.
  3. Clyde

Hayır flashı sıfırladım yeni İSO kurdum.
  4. Clyde

%100 1 ay olmadı alalı.
  5. Clyde

Her şeyi sildim. 1716195312 Bu şekilde kalıyor. "sfc /SCANNOW" da bir işe yaramıyor. Bilgisayarın power kablosunu çektiğim zaman düzeliyor anca. Şaka gibi. Nvidia Shadowplay açıkken PUGB ve BF2042'de drop yiyorm ekran kartı kullanımı %0'a düşüp tekrar %99 civarlarına çıkıyor.
  6. Clyde

3 kere format attım ama hala "Bu Bilgisayar" klasörünü açtığım zaman "Üzerinde Çalışılıyor" yazısı ile donuyor ve açılmıyor. Bir türlü çözemedim bu sorunu.
  7. Clyde

Nvidia Shadow Play Drop'a Sebebiyet Veriyor

Selamlar öncelikle. Şöyle bir durum söz konusu. MSI RTX 3080 Suprim X modelini kullanıyorum ama artık illallah ettirmeye başladı. Sürekli bir sorun çıkıyor AMD'de bu kadar sorunla karşılaşmamıştım. Daha önce böyle bir sorun yoktu sonradan birdenbire PUBG ve Battlefield 2042 oynarken drop yemeye...
  8. Clyde

Sistemim iyi fakat oyunlarda kasıyor

Kapatın. Yırtılmaların ve kırılmaların önüne geçmek için kullanılan bir teknoloji renk ayarlarından performansa kadar etkiliyor.
  9. Clyde

Sistemim iyi fakat oyunlarda kasıyor

Monitör ayarlarında G-Sync açık mı değil mi bakabilirsin bir yerde daha gözüküyordu ama hatırlamıyorum. Ne tür oyunlar oynuyorsunuz acaba hangi oyunlarda sorun yaşıyorsunuz?
  10. Clyde

AMD Adrenalin 24.4.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Dp ya da HDMI taktığımda görüntüyü 165 HZ 2k veriyor. Tekrar format atmak istemiyorum SSD bozulduğundan sonra 5 6 kere format attım mideni bulandırıyor artık.
  11. Clyde

AMD Adrenalin 24.4.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Arkadaşlar pek alakası olmayan bir konu ama Ryzen 9 7900 kullanıyorum normalde dahili GPU gözüküyordu bir kaç şey oldu formattan sonra gözükmemeye başladı görüntü veriyor ama donanımlarda gözükmüyor AMD Software kurdum yine algılayamıyor bunun var mıdır bir çözümü?
  12. Clyde

ekran kartı %100 kullanıyor yeni hazır sistem

Ekran kartından ince bir ses geliyorsa CW sesidir. Marka model nedir acaba? Ekran kartı kullanımı %75 80 altındaysa sorun olur. Drop'u başka bir şeyden dolayı yiyorsunuz. Ekran kartı kaç W çekiyor? Ram kaç gb kullanıyor?
  13. Clyde

Ekranda saliselik rahatsız eden bu şey neden kaynaklanıyor?

Benim de Operada takılırken sol üst taraf kare şeklinde bir beyazlık oluşup gidiyor ben de çözemedim sorunun ne olduğunu. Bir aralar pcyi açtığımda ekranın orta kısımlarında beyaz çizgiler oluşuyordu galiba ekran kartımda sorun var bilmiyorum.
  14. Clyde

Formattan sonra bilgisayar açılmıyor.

BIOS pilini söküp BIOS sıfırlayın bir. Bir ara bende de BIOS'ta oluşan sorundan kaynaklı sürekli mavi ekran veriyordu bir ayar çakışıyor olabilir. PSU'nun şalteri kapatıp güç kablosunu çek, ardından BIOS pilini sök. Biraz bekledikten sonra tekrar takıp aç.
  15. Clyde

ARKADAŞLAR 144 FPS TAKILMA SORUNU LOLDE

FPS ayarının alt kısmında dikey eşitleme seçeneği var. 1704809010 Kenar yumuşatmanın altında bak.
  16. Clyde

ARKADAŞLAR 144 FPS TAKILMA SORUNU LOLDE

Ben de 165 sabit oynuyorum. Dikey eşitlemen açık mı?
  17. Clyde

GameOn Monitör Ekran Aniden Gidiyor

Benim bir tanıdığımda böyle durum vardı ekran gidip geliyordu. Ekran kartı sürücüsünü falan sildim yeniden kurdum baktım devam ediyor HDMI kullanıyormuş DP taktım düzeldi. Hertz'i atıyorum 200 220 varsa ona çekip dener misin bir sorun devam edecek mi? Kabloda da sorun olabilir.
  18. Clyde

Hazır sistem aldım fakat açılmıyor

En iyisini yapmışsınız. Ben flash bile vermem onların eline.
  19. Clyde

Ben Win11 karşıtıyım hiç beğenmedim Bug dolu ve benim için kullanışsız geliyor. İnternetçilerden isteyin bazıları yok diyor bazıları tamam diyor. Ben şu an Win10 Single kullanıyorum.
  20. Clyde

Maalesef bilgisayar lazım. Aktarma ile olacak iş değil çünkü. Sitesinden Windows 10 Aracı indirip Flash'a kurdurmanız lazım.
Top Bottom