Arama sonuçları: *

1. DefKot

Pes 2013 Sürücü oldu silinmiyor

Pes 2013 indirdim klasöre ayıkla dedim sonra klasöre girip oyunu kurdum oyun açılmadı sürücü oldu silinmiyor
  2. DefKot

Dayım bilgisayara cs 1.6 indirmiş kaldırılmıyor, virüs bulaştırmışmıdır ?

Yükliycem şimdi de kalkmıyo program yav
  3. DefKot

İlk defa bilgisayarım oldu (kasa) sorularım var.

İlk defa kasa alan ben de dahil çoğu kişi bu hatayı yapmıştır.
  4. DefKot

İlk defa bilgisayarım oldu (kasa) sorularım var.

1) Monitörün HDMI kablosunu ekran kartına takacaksın. 2) BIOS için klavye lazım. 3) Klavye olmadan hiçbir şey yapamazsın.
  5. DefKot

GTA 5e girersem pc yanar mi?

Evin elektrik tesisatını havaya uçurursun, patlamanın etkisi ile doğalgaz boruları da zarar görür, zarar gören doğalgaz boruları için dış devletlerden yardım isteriz, yardım gelene kadar diğer doğalgaz boruları da zarar görür, daha sonra yardım etmek için ülkemize giren yabancı ülkeler, yönetimi...
  6. DefKot

Fanlar Hızlı Çalışıyor

Armory Crate indir ayarla
  7. DefKot

Fifa 22 fps yüksek ama kasıyor

Çünkü barbi giydirmece bile daha kaliteli bir oyun, şu yaşıma kadar oynadığım en berbat en kalitesiz oyundur FIFA 22
  8. DefKot

Çözüldü✓ fifa22 steam konsol hatası

Ben klavye den oynuyorum eski alışkanlık, bir çok bug ile karşılatım mesela Yaptığım ayarları 4. Slota kaydettim Yapılandırmaya girdim çıktım girdim yanlızca klavye dedim yapılandırma yerine geldim altarnatif dedim ayarlarımı yaptım FIFA Online sunucularına bağlanmıyoruk yoksa bütün klavye...
  9. DefKot

Evet bir çok hata ve bug var ilk aldığım da inanamadım nasıl bu kadar kalitesiz bir oyun olabilir diye 1-2 gün hatalar ve buglarla uğraştım.
  10. DefKot

Klasik FIFA
  11. DefKot

Teslim İyileştirme Kapanmıyor Ağlıycam Artık

Birde şu yol var: Mağaza
  12. DefKot

Teslim İyileştirme Kapanmıyor Ağlıycam Artık

Başlat Ayarlar: Güncelleştirme ve güvenlik Windows Update Gelişmiş Seçenekler Güncelleştirmelerin nasıl teslim edileceğini seç: "Bu açıldığında, bilgisayarınız önceden indirilmiş Windows güncelleştirmelerinin ve uygulamaların parçalarını aşağıda neyin seçili olduğuna göre yerel ağdaki...
  13. DefKot

Pc toplarken monitörden garip sesler geldi

Bişey olmaz gibime geliyor bi takın bakın normal bir şekilde çalışıyor mu diye, eğer hoparlör falan bağlıysa hoparlörden geldi belki de ses
  14. DefKot

Pardon yanlış anladım, bu gün 2 oldu bununla :PeepoLeave:
  15. DefKot

Monitör çalışıyor mu ?
  16. DefKot

Amd Driver Sorunu (5600h Radeon Graphics)

Hocam Windows otomatik sürücü yüklemeyi kapat / Sürücüyü yükle / bilgisayarı yeniden başlat / Windows otomatik sürücü yüklemeyi tekrar etkinleştirin / bilgisayarı yeniden başlatın
  17. DefKot

Bilgisayar açılmıyor

Bir kaç kez aç kapa yaptım düzeldi
  18. DefKot

Bilgisayar açılmıyor

Bilgisyar burda takılı kaldı sebebi ne olabilir ?
Top Bottom