Neler Yeni

Amd Driver Sorunu (5600h Radeon Graphics)

Korant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Korant Sarp Kara
Cihazım Lenovo İdeapad Pro 5'te driver sorunu (pa-300) vardı. Ben de ddu ile silip ilk optional sürücüsünü kurdum ama sonuç alamadım. Ardından kesin sonuç alabilmek whql sürücüsnü kurdum. İlk başlarda bir problem yoktu ama aradan yaklaşık 9-10 saat geçince cihazdan whql sürücüsü gidiyo yerine optional sürücüsü geliyodu. Bundan sonra aynı işlemleri üç defa yapmama rağmen somuç alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Cihazım Lenovo İdeapad Pro 5'te driver sorunu (pa-300) vardı. Ben de ddu ile silip ilk optional sürücüsünü kurdum ama sonuç alamadım. Ardından kesin sonuç alabilmek whql sürücüsnü kurdum. İlk başlarda bir problem yoktu ama aradan yaklaşık 9-10 saat geçince cihazdan whql sürücüsü gidiyo yerine optional sürücüsü geliyodu. Bundan sonra aynı işlemleri üç defa yapmama rağmen somuç alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sürücü kendine kendine değişiyorsa sen kurduktan sonra Windows bir daha kuruyor olabilir üstüne. Yüklediğin sürücü şuan C/AMD klasörünün içinde. İnterneti kes sonra oradan sürücüyü yükle. Yükledikten sonra restart at sonra interneti aç

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,804
İsim
DefKot
Hocam Windows otomatik sürücü yüklemeyi kapat / Sürücüyü yükle / bilgisayarı yeniden başlat / Windows otomatik sürücü yüklemeyi tekrar etkinleştirin / bilgisayarı yeniden başlatın

Korant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Korant Sarp Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri