Amd Driver Sorunu (5600h Radeon Graphics)

Korant

80+
Reaksiyon skoru
2
Cihazım Lenovo İdeapad Pro 5'te driver sorunu (pa-300) vardı. Ben de ddu ile silip ilk optional sürücüsünü kurdum ama sonuç alamadım. Ardından kesin sonuç alabilmek whql sürücüsnü kurdum. İlk başlarda bir problem yoktu ama aradan yaklaşık 9-10 saat geçince cihazdan whql sürücüsü gidiyo yerine optional sürücüsü geliyodu. Bundan sonra aynı işlemleri üç defa yapmama rağmen somuç alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cihazım Lenovo İdeapad Pro 5'te driver sorunu (pa-300) vardı. Ben de ddu ile silip ilk optional sürücüsünü kurdum ama sonuç alamadım. Ardından kesin sonuç alabilmek whql sürücüsnü kurdum. İlk başlarda bir problem yoktu ama aradan yaklaşık 9-10 saat geçince cihazdan whql sürücüsü gidiyo yerine optional sürücüsü geliyodu. Bundan sonra aynı işlemleri üç defa yapmama rağmen somuç alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sürücü kendine kendine değişiyorsa sen kurduktan sonra Windows bir daha kuruyor olabilir üstüne. Yüklediğin sürücü şuan C/AMD klasörünün içinde. İnterneti kes sonra oradan sürücüyü yükle. Yükledikten sonra restart at sonra interneti aç

Hocam Windows otomatik sürücü yüklemeyi kapat / Sürücüyü yükle / bilgisayarı yeniden başlat / Windows otomatik sürücü yüklemeyi tekrar etkinleştirin / bilgisayarı yeniden başlatın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri