Neler Yeni

Fanlar Hızlı Çalışıyor

Sciuga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yetkin Sarı
İyi günler dostlar. Yeni bir sistem satın aldım fakat fanlar yüksek devirde çalışıyor. Özellikle bazı oyunlarda cızırtı yapıyor. İşlemci ve ekran kartı dereceleri 50/60 derecede iken fan hızı direk maksimuma çıkıyor. 100 üzerinden 95'e çıkıyor otomatik bazı oyunlarda. Bunu nasıl ayarlayabiliriz?

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
İyi günler dostlar. Yeni bir sistem satın aldım fakat fanlar yüksek devirde çalışıyor. Özellikle bazı oyunlarda cızırtı yapıyor. İşlemci ve ekran kartı dereceleri 50/60 derecede iken fan hızı direk maksimuma çıkıyor. 100 üzerinden 95'e çıkıyor otomatik bazı oyunlarda. Bunu nasıl ayarlayabiliriz?
Amd mi nvidia mı kartın

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Armory Crate indir ayarla

Sciuga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yetkin Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlayım da hangi değer hangisine gelmesi gerekiyor? Bu konuda çok bir bilgim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,037
İsim
Murat Orhan
Msi afterburner indir fan ayarını kış

Ben de yeni hazır sistem aldım, PSU fanı sürekli çok hızlı çalıştığı için İtopya teknik servise gönderdim ama sorun yok deyip geri kargoya verdiler. Yarın kargom gelince ne yapacağım bilmiyorum.

Sciuga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yetkin Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar çeşitli uygulamalar söylediniz, keşke nasıl yapılacağını. Hangi değerler üzerinden gideceğimi söyleseniz. Yardımcı olsanız şu kardeşinize.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,716
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom