Arama sonuçları: *

1. E

bıktım yemin ederim

bir şey soracağım pc çalışırken ekran kartı fanı dönmeli mi yoksa durmalı mı hangisi normal olanı?
  2. E

bıktım yemin ederim

otomatik kendi kurulum aracından yaptım kendi aracındada güncel kurulu olduğu yazıyor güncel olmadığında zaten bildirim geliyor 1594306270 hemen yapıyorum 1594306367 ben artık kudurma safhasındayım
  3. E

bıktım yemin ederim

oraya doğru gidiyor iş zaten 1594305919 eminim faturası ve kutusunda öyle yazıyor
  4. E

bıktım yemin ederim

55-60 arası oynuyor tabi pubg de bunu test ettim witcher da allah razı olsun dışarı çıkamadan oyun kapanıyor zaten
  5. E

bıktım yemin ederim

kasanın içerisinde 4 tane fan var kasanın kendi fanları onun dışında ekleme yapmadım
  6. E

bıktım yemin ederim

Yani baktım içine vs psu ya falan ama anormal bir şey yoktu ses falan da normal geldi 1594305753 güncel her şeyi güncel vatan artıdan tekrar yapmış her şeyi sözde
  7. E

bıktım yemin ederim

HEMEN BAKIYORUM
  8. E

bıktım yemin ederim

650W + 80
  9. E

bıktım yemin ederim

nasıl anlarım ?
  10. E

bıktım yemin ederim

hayır zerre kadar bir şeyini ellemedim 1594305475 4600 e gelen pc yi 5300 e giydirttim kendime nasıl mutluyum hiç sorma
  11. E

bıktım yemin ederim

zülfikar ağam sende bi internet cafecilik sezdim
  12. E

bıktım yemin ederim

bu kadar mı olur ya tövbe artık pazardan malzeme alırım vatandan almam
  13. E

bıktım yemin ederim

neden format atılsın pc zaten 1 aylık
  14. E

bıktım yemin ederim

RX 580 ekran kartı arez dual 9400f işlemci hyperx 8 gb ram b 365 m pro anakart 1594304995 Ne yapmak lazım artık canım iyice sıkıldı.
  15. E

bıktım yemin ederim

Arkadaşlar daha öncede böyle bir konu açmıştım. Bu pc neden oyun oynarken kapanır? Pubg oynuyorum kapanıyor ( 15 oyunda bir denk geliyor) ısınma yok bu arada 75 bile görmedi Witcher 3 aldım medium-high arasında grafik ayarları.Gel gelelim 15 dk oynayamadan kapandı pc 2 kez. Vatandan topladım pc...
Top Bottom