Neler Yeni

bıktım yemin ederim

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Yani baktım içine vs PSU ya falan ama anormal bir şey yoktu ses falan da normal geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

güncel her şeyi güncel vatan artıdan tekrar yapmış her şeyi sözde
Kardeşim ürünü iade edebilirsin bu kadar şikayetçiysen.

Egehan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Egehan
Farklı bir PSU ile deneyin.Sistem kapanmıyor ise PSU'da sorun vardır.
İşlemci sıcaklığı ne kadar ?
55-60 arası oynuyor tabi pubg de bunu test ettim witcher da allah razı olsun dışarı çıkamadan oyun kapanıyor zaten

Nazım58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Nazım ilgin
Fanların sarı kablolarını kontrol edermisin herhangi bir yanık varmı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yapıcağın işlemler şunlar,

Prime95 ile işlemciyi en az 15 dakika test et, kapanma yada mavi ekran olur ise sorun işlemci de demektir, bir şey olmaz ise işlemci sorunsuzdur onu ele

Furmak ile 1080p de ekran kartını test et onuda en az 15 dakika test et, eğer kapanma yada mavi ekran olur ise sorun ekran kartındadır, ama yine bir şey olmaz ise onuda elersin.

Sonuçları buraya yazarsın.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Arkadaşlar daha öncede böyle bir konu açmıştım. Bu PC neden oyun oynarken kapanır? PUBG oynuyorum kapanıyor ( 15 oyunda bir denk geliyor) ısınma yok bu arada 75 bile görmedi Witcher 3 aldım medium-high arasında grafik ayarları.Gel gelelim 15 dk oynayamadan kapandı PC 2 kez. Vatandan topladım PC yi 1 ay oldu ama artık sıkıldım . Vatana götürdüm biz oynadık 1 saat yok bir şey olmadı dediler ilk götürdüğüm zaman yazlımları güncellemişler falan filan. Şu anda güncel her şey ısınma yok 60 derece ısınmak değildir herhalde. Var mıdır çözümü ne yapayım sizce arkadaşlar?
driverları otomatikmi güncellediniz yoksa manuelmi otomatikse silin ve manuel güncelleleyin aklıma başka bir şey gelmiyor

Nazım58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Nazım ilgin
Ben kendi kasama ikitane ekstra fan almıştım onları takdığımda 15 dk ka sonra kasa çalışıyor ama sinyal yok diyor baktım fanın sarı kablosu yanmıştı diğerini taktım 15 dk sonra yine aynı şey oldu fanları bağlıyorum 15 dk sonra kapanıyor fanların sarı kablosu yanmış oluyor nasıl oluyor bende anlamıyorum

Kasanın bir sorunu olması insanı çıldırtıyor hele bu donanımsal bir sorunsa berbat insan kriz geçiriyor

Egehan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Egehan
driverları otomatikmi güncellediniz yoksa manuelmi otomatikse silin ve manuel güncelleleyin aklıma başka bir şey gelmiyor
otomatik kendi kurulum aracından yaptım kendi aracındada güncel kurulu olduğu yazıyor güncel olmadığında zaten bildirim geliyor

Yapıcağın işlemler şunlar,

Prime95 ile işlemciyi en az 15 dakika test et, kapanma yada mavi ekran olur ise sorun işlemci de demektir, bir şey olmaz ise işlemci sorunsuzdur onu ele

Furmak ile 1080p de ekran kartını test et onuda en az 15 dakika test et, eğer kapanma yada mavi ekran olur ise sorun ekran kartındadır, ama yine bir şey olmaz ise onuda elersin.

Sonuçları buraya yazarsın.
hemen yapıyorum

Ben kendi kasama ikitane ekstra fan almıştım onları takdığımda 15 dk ka sonra kasa çalışıyor ama sinyal yok diyor baktım fanın sarı kablosu yanmıştı diğerini taktım 15 dk sonra yine aynı şey oldu fanları bağlıyorum 15 dk sonra kapanıyor fanların sarı kablosu yanmış oluyor nasıl oluyor bende anlamıyorum

Kasanın bir sorunu olması insanı çıldırtıyor hele bu donanımsal bir sorunsa berbat insan kriz geçiriyor
ben artık kudurma safhasındayım

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
otomatik kendi kurulum aracından yaptım kendi aracındada güncel kurulu olduğu yazıyor güncel olmadığında zaten bildirim geliyor

hemen yapıyorum

Ve hemen ekran kartı driverını silip,

Burdan windows 10 64 bit için olan yerden "20.4.2" sürümünü indirip kur.

Otomatik indirme programları önermiyoruz o kadar.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir

hemen yapıyorum
güncel demesine takılma gidip eski driverı bile kuruyorlar sana tavsiyem sil ve kendi elinle sitesinden güncelle

Egehan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Egehan
bir şey soracağım pc çalışırken ekran kartı fanı dönmeli mi yoksa durmalı mı hangisi normal olanı?

Sami

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Marasta
bir şey soracağım PC çalışırken ekran kartı fanı dönmeli mi yoksa durmalı mı hangisi normal olanı?
Yük altına girdiğinde döner normal kullanımda video izlerken ve gezinirken dönmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,246
Üyeler
164,636
Son üye
Kirpiyadam
Top Bottom