- Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın içerisinde 4 tane fan var kasanın kendi fanları onun dışında ekleme yapmadımEkstra fan takılımı
kasanın içerisinde 4 tane fan var kasanın kendi fanları onun dışında ekleme yapmadımEkstra fan takılımı
Kardeşim ürünü iade edebilirsin bu kadar şikayetçiysen.Yani baktım içine vs PSU ya falan ama anormal bir şey yoktu ses falan da normal geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
güncel her şeyi güncel vatan artıdan tekrar yapmış her şeyi sözde
55-60 arası oynuyor tabi pubg de bunu test ettim witcher da allah razı olsun dışarı çıkamadan oyun kapanıyor zatenFarklı bir PSU ile deneyin.Sistem kapanmıyor ise PSU'da sorun vardır.
İşlemci sıcaklığı ne kadar ?
oraya doğru gidiyor iş zatenKardeşim ürünü iade edebilirsin bu kadar şikayetçiysen.
eminim faturası ve kutusunda öyle yazıyorPowerın 650+ 80 olduğundan eminsin değilmi
driverları otomatikmi güncellediniz yoksa manuelmi otomatikse silin ve manuel güncelleleyin aklıma başka bir şey gelmiyorArkadaşlar daha öncede böyle bir konu açmıştım. Bu PC neden oyun oynarken kapanır? PUBG oynuyorum kapanıyor ( 15 oyunda bir denk geliyor) ısınma yok bu arada 75 bile görmedi Witcher 3 aldım medium-high arasında grafik ayarları.Gel gelelim 15 dk oynayamadan kapandı PC 2 kez. Vatandan topladım PC yi 1 ay oldu ama artık sıkıldım . Vatana götürdüm biz oynadık 1 saat yok bir şey olmadı dediler ilk götürdüğüm zaman yazlımları güncellemişler falan filan. Şu anda güncel her şey ısınma yok 60 derece ısınmak değildir herhalde. Var mıdır çözümü ne yapayım sizce arkadaşlar?
otomatik kendi kurulum aracından yaptım kendi aracındada güncel kurulu olduğu yazıyor güncel olmadığında zaten bildirim geliyordriverları otomatikmi güncellediniz yoksa manuelmi otomatikse silin ve manuel güncelleleyin aklıma başka bir şey gelmiyor
hemen yapıyorumYapıcağın işlemler şunlar,
Prime95 ile işlemciyi en az 15 dakika test et, kapanma yada mavi ekran olur ise sorun işlemci de demektir, bir şey olmaz ise işlemci sorunsuzdur onu ele
Furmak ile 1080p de ekran kartını test et onuda en az 15 dakika test et, eğer kapanma yada mavi ekran olur ise sorun ekran kartındadır, ama yine bir şey olmaz ise onuda elersin.
Sonuçları buraya yazarsın.
ben artık kudurma safhasındayımBen kendi kasama ikitane ekstra fan almıştım onları takdığımda 15 dk ka sonra kasa çalışıyor ama sinyal yok diyor baktım fanın sarı kablosu yanmıştı diğerini taktım 15 dk sonra yine aynı şey oldu fanları bağlıyorum 15 dk sonra kapanıyor fanların sarı kablosu yanmış oluyor nasıl oluyor bende anlamıyorum
Kasanın bir sorunu olması insanı çıldırtıyor hele bu donanımsal bir sorunsa berbat insan kriz geçiriyor
otomatik kendi kurulum aracından yaptım kendi aracındada güncel kurulu olduğu yazıyor güncel olmadığında zaten bildirim geliyor
hemen yapıyorum
güncel demesine takılma gidip eski driverı bile kuruyorlar sana tavsiyem sil ve kendi elinle sitesinden güncelleotomatik kendi kurulum aracından yaptım kendi aracındada güncel kurulu olduğu yazıyor güncel olmadığında zaten bildirim geliyor
hemen yapıyorum
Yük altına girdiğinde döner normal kullanımda video izlerken ve gezinirken dönmezbir şey soracağım PC çalışırken ekran kartı fanı dönmeli mi yoksa durmalı mı hangisi normal olanı?