Neler Yeni

bıktım yemin ederim

Egehan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Egehan
Arkadaşlar daha öncede böyle bir konu açmıştım. Bu pc neden oyun oynarken kapanır? Pubg oynuyorum kapanıyor ( 15 oyunda bir denk geliyor) ısınma yok bu arada 75 bile görmedi Witcher 3 aldım medium-high arasında grafik ayarları.Gel gelelim 15 dk oynayamadan kapandı pc 2 kez. Vatandan topladım pc yi 1 ay oldu ama artık sıkıldım . Vatana götürdüm biz oynadık 1 saat yok bir şey olmadı dediler ilk götürdüğüm zaman yazlımları güncellemişler falan filan. Şu anda güncel her şey ısınma yok 60 derece ısınmak değildir herhalde. Var mıdır çözümü ne yapayım sizce arkadaşlar?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Arkadaşlar daha öncede böyle bir konu açmıştım. Bu PC neden oyun oynarken kapanır? PUBG oynuyorum kapanıyor ( 15 oyunda bir denk geliyor) ısınma yok bu arada 75 bile görmedi Witcher 3 aldım medium-high arasında grafik ayarları.Gel gelelim 15 dk oynayamadan kapandı PC 2 kez. Vatandan topladım PC yi 1 ay oldu ama artık sıkıldım . Vatana götürdüm biz oynadık 1 saat yok bir şey olmadı dediler ilk götürdüğüm zaman yazlımları güncellemişler falan filan. Şu anda güncel her şey ısınma yok 60 derece ısınmak değildir herhalde. Var mıdır çözümü ne yapayım sizce arkadaşlar?
Güzel kandırmışlar seni.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Arkadaşlar daha öncede böyle bir konu açmıştım. Bu PC neden oyun oynarken kapanır? PUBG oynuyorum kapanıyor ( 15 oyunda bir denk geliyor) ısınma yok bu arada 75 bile görmedi Witcher 3 aldım medium-high arasında grafik ayarları.Gel gelelim 15 dk oynayamadan kapandı PC 2 kez. Vatandan topladım PC yi 1 ay oldu ama artık sıkıldım . Vatana götürdüm biz oynadık 1 saat yok bir şey olmadı dediler ilk götürdüğüm zaman yazlımları güncellemişler falan filan. Şu anda güncel her şey ısınma yok 60 derece ısınmak değildir herhalde. Var mıdır çözümü ne yapayım sizce arkadaşlar?
oc yaptınmı işlemci yada ekran kartının mhz ile oynadınmı

Nazım58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Nazım ilgin
Belki güç kaynağında sorun vardır gerekli gücü karşılamıyordur ve sonrasında pc kendini güvenli bir şekilde kapatıyordur

Egehan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Egehan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,249