Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

Spotify açınca pcde sesler komple bozuluyor

spotify açılınca pcde komple sesler bozuluyor bir dakika falan cızırtılı kasarak geldikten sonra düzeliyor sebebi nedir bilgisayardaki komple sesi bozuyor sadece müziğin sesi değil
  2. Elmeryy

İphondan PC’ye internet paylaşmam lazım taktik verin

kanka usb girişli wifi adaptör alacaksın bendede yok anakartta öyle kullanıyorum wifi
  3. Elmeryy

BİLGİSYARIMDAN BU DOSYALARI NASIL SİLERİM

hocam bende lolü silemiyorum riot genel olarak sıkıntılı galiba
  4. Elmeryy

Ölüyü diriltme operasyonu (PC)

değmez bence chrome da alan bile kasar gerek yok
  5. Elmeryy

Chrome çerezleri görüntüleyemiyorum

usta valla yapamadım herhalde operaya geçeli çok oldu
  6. Elmeryy

Valorant 80 fps lerde kalıyor

vsync açık olabilir fps limitinin olmadığını kontrol edin ikisi de işe yaramazsa işlemci ve ekran kartı kullanımların ne
  7. Elmeryy

METİN2 İÇİN EN İYİ İŞLEMCİ?

hocam knightta hiç bir bilgim yok 1-2 ay oyunu piyasayı kavrasam 5 10 hesapla kassam hiç mi kazancı olmaz hani üç beş bir şey de mi getirmez
  8. Elmeryy

reis sen para kazanmıyo musun zevkine mi oynuyorsun ve sence metin2 mi bu konuda yoksa knight online mı önerirsin 1707046491 intel ısınmaz demiyorum amd kadar ısınmaz diyorum
  9. Elmeryy

hocam bir de bu metin 2 knight kazandırıyor mu gerçekten 15 20 hesap açıp ne kadar kazanıyorsunuz günlük ne kadar zaman harcamanız lazım en önemlisi para kazanacak aşamaya ne kadar sürede gelirim
  10. Elmeryy

metin2 için demiyorum ama ısınma sorununu azaltacağı için intel diyorum öyle rdr 2 için amd cs için intel falan böyle bir şey söylemek biraz saçma olur bütçe sıkıntın yoksa al i9 son nesil geç
  11. Elmeryy

bütçen sıkıntı değilse intel tercih edilebilir tabi ki de ısınma olacak ama intel ısınma sorununu azaltır
  12. Elmeryy

PC bip Bip bip bip bip deyip açılmıyor ! YARDIM !

hocam şu bip seslerini sayar mısın
  13. Elmeryy

tek pc ye aynı anda 2 bluetooth cihazı bağlamak

teşekkürler sanırım benim sürücüden dolayı
  14. Elmeryy

tek pc ye aynı anda 2 bluetooth cihazı bağlamak

windows bilgisayarımda fifa oynayacağım lakin bluetooth üzerinde kolu bağlarsam airpodslar bağlanmıyor airpodsları bağlarsam kolu bağlayamıyorum bluetooth üzerinden aynı anda 2 cihazı nasıl kullanabilirim
  15. Elmeryy

pc 5g wi fi ağını görmüyor

upupup 1703423519 upupup
  16. Elmeryy

pc 5g wi fi ağını görmüyor

donanımda veya modemde herhangi bir değişiklik olmadı normalde paketimiz 50mbps ama normal wi fi 15 veriyor 5g olan 45 veriyor normalde 5g ye başlanıyordum sürekli ama birden 5g gitti sadece normal olanı çıkıyor olası sebebi ve çözümü nedir modeme format attım aç kapada yaptım wi fi alıcısını...
  17. Elmeryy

valorant düşük fps sorunu

sistem imzada var işlemci ısınıyordu id cooling 214xt aldım soğutucudan önce 90-130 arasıydı şimdi 110-150 arası fakat bildiğim kadarıyla işlemcim valorant için kötü değil zaten ekran kartıda istemiyor ama bilgisayarı ilk aldığımda 200 300 civarı oynuyorum geçen sene ikinci el aldım ilk sahibi 1...
  18. Elmeryy

Hasarlı ürün geldi kanıt isteniyor.

internette ceviriciler var senin dosyan mp4 se mesela ordan yine mp4 çevir boyut düşer
  19. Elmeryy

LoL SİLİNMİYOR! YARDIM

lan olm dalga geçmeyin oyun indricem pc de yer yok lan
  20. Elmeryy

LoL SİLİNMİYOR! YARDIM

denetim masasından silinmedi oyun dosyalarını sildim appdata dan silinmedi program yöneticisinden silinmedi revo installerdan silinmedi oyunun boyutu 83mb gözüküyor riot client 30gb valorant 5gb gözüküyor oyunu riot clientin içine gizlemişler sanırım silmeyelim diye :D riot clienti silsem büyük...
Top Bottom