Neler Yeni

METİN2 İÇİN EN İYİ İŞLEMCİ?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Sende haklısın reis 😅 Bari amd mi intel mi onu söyleyin 😅
Hocam L3 önbelleği ve çekirdek sayısı yüksek olsun. Genel olarak da Amd oyunlarda daha iyi çalısıyor. 7800x3d alabilirsin.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Metin2 için en iyi işlemci intel mi diyorsun abi?
metin2 için demiyorum ama ısınma sorununu azaltacağı için intel diyorum öyle rdr 2 için amd cs için intel falan böyle bir şey söylemek biraz saçma olur bütçe sıkıntın yoksa al i9 son nesil geç

Yukimiya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali Çabuk
Abiler selamunaleyküm, Metin2 de 16-20 client açıp asla kasma donma yapmadan oynayacağım işlemci önerebilir misiniz? Bütçe problem değil yeter ki zerre kasma donma yapmadan 16-20 client açıp oynatsın.
Amd'de işlem yaparken 1 şeye odaklanıyor intel çoklu işlem için daha uygun(en azından benim deneyimim yanlışım varsa söyleyin)işlemci 3d ise değişir.

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
dostum ben silkroad oynuyordum imzamdaki sistemle. şöyle bişinin farkına vardım pc açık kaldığı sürece bellek kullanımı daha çok artıyor yani pc yi açıyorum 8 tane client açıyorum kullanabilir ram miktarım 8gb iken 3 gün sonra bakıyorum 200mb kullanılabiir ram alanım kalmış. sanada 7500f 32gb ramlı bir sistem olur diye düşünüyorum
Vay be eski sroculardan kim kaldı, Herculeste oynardım bende iSroda şimdi Arges e başladım 😅

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hocam bir de bu metin 2 knight kazandırıyor mu gerçekten 15 20 hesap açıp ne kadar kazanıyorsunuz günlük ne kadar zaman harcamanız lazım
en önemlisi para kazanacak aşamaya ne kadar sürede gelirim

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Vay be eski sroculardan kim kaldı, Herculeste oynardım bende iSroda şimdi Arges e başladım 😅
ben kaldım kardeş ben kaldım :D şuan trsro knidos oynuyorum öyle takılmalık

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
hocam bir de bu metin 2 knight kazandırıyor mu gerçekten 15 20 hesap açıp ne kadar kazanıyorsunuz günlük ne kadar zaman harcamanız lazım
en önemlisi para kazanacak aşamaya ne kadar sürede gelirim
Reis cor hesapları yapıp millet simya ile parayı kırıyor ama net bilgim yok benimde valla

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bütçen sıkıntı değilse intel tercih edilebilir tabi ki de ısınma olacak ama intel ısınma sorununu azaltır
Intel ısınma sorununu mu azaltır??? Hangi devirdesin sen? 460mm radyatörler bile 14900K'yı dengede tutamıyor daha. Çıkın şu Intel ısınmaz kafasından.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Reis cor hesapları yapıp millet simya ile parayı kırıyor ama net bilgim yok benimde valla
reis sen para kazanmıyo musun zevkine mi oynuyorsun
ve sence metin2 mi bu konuda yoksa knight online mı önerirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Intel ısınma sorununu mu azaltır??? Hangi devirdesin sen? 460mm radyatörler bile 14900K'yı dengede tutamıyor daha. Çıkın şu Intel ısınmaz kafasından.
intel ısınmaz demiyorum amd kadar ısınmaz diyorum

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
reis sen para kazanmıyo musun zevkine mi oynuyorsun
ve sence metin2 mi bu konuda yoksa knight online mı önerirsin
Reis knight hep zevkine oynadım ben. Metin2 de para kazanmak için oynamaya baslıcam henüz fırsatım olmadı. Sistemi toplayayım dq

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Kürşat
Güncel AMD işlemciler daha mantıklı olsa da metin2 için Intel daha iyi diyorlardı sanki

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sizin bütçeniz ne? Ona göre öneri yapalım.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Kürşat
Reis knight hep zevkine oynadım ben. Metin2 de para kazanmak için oynamaya baslıcam henüz fırsatım olmadı. Sistemi toplayayım dq
Metin2 hesabına da PC fiyatı kadar yatırman lazım yoksa kazanaman, boşa uğraş bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,256
Üyeler
164,460
Son üye
Warder127
Top Bottom