Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

PC temizliği sonrası performans düşmesi

Anladım. Böyle bir sorun ile daha önce hiç karşılaşmamıştım. Bütün ayarlar normalse, farkında olmadan montaj sırasında zarar vermiş olabilirsiniz. Farklı bir şey aklıma gelmiyor maalesef.
  2. Eren Kurtuluş

Donanımsal bir problemden ziyade bios ayarları ile işiniz olduğunu düşünüyorum. Parça çıkarıp takınca biosunuz sıfırlandı. XMP'yi daha önceden açtıysanız kapanmıştır. Görev yöneticisinden ram hızınızı kontrol ederek anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Ramdan başka bir sorun aklıma gelmiyor.
  3. Eren Kurtuluş

Ram hızları düşmüş olabilir. 30fps kadar fark eder mi bilmiyorum ama masaüstünde droplanmalar oluyorsa muhtemelen sizin durumunuzda Ram hızından kaynaklanıyordur.
  4. Eren Kurtuluş

windows 11 mavi ekran sorunu

tekrar verdiğinde fotoğrafını çek
  5. Eren Kurtuluş

windows 11 mavi ekran sorunu

mavi ekran verdiğinde kod yazması lazım onu söylersen belki arkadaşlar yardımcı olabilir. yazan kodu google üzerinden aratırsan çözümleri karşına çıkabilir.
  6. Eren Kurtuluş

Bilgisayari günde 8 saat açık bıraksam ömrü kısalır mı?

1 Ay açık bıraktığım zamanlar oldu sorun olmaz kardeşim.
  7. Eren Kurtuluş

Laptop anormal bir şekilde aşırı ısınıyor

Tamam şimdi cihazını kapat. Termal macun yenilemesi ve fan temizliği yapmalısın. Telefonundan izleyerek kolaylıkla kendin halledebilirsin ama eğer yapamam diyorsan bir bilgisayarcı ya da telefoncu bu işi halleder. Termal macununu kendin almanı öneririm bilgisayarcıdaki veya telefoncudaki...
  8. Eren Kurtuluş

Hocam değer yüksek. Şuanda yanık kokusu alıyor musun? Cihazı en son ne zaman temizledin?
  9. Eren Kurtuluş

Hocam bence bir HWMonitör indirip ısı değerlerinizi yük altında kontrol edin. Anormal bir durum görürseniz sorunu bulursunuz. Değerler normalse sorun daha ciddi olabilir.
  10. Eren Kurtuluş

league of legends fps sorunu

Güncelleme sonrasında herkeste farklı bir sorun gözüküyor bazılarında daha başka sorunlar var. Mesela bende sesler bozuk bütün sesler gidiyor sinyal attığım zaman geri geliyor oyun içinde anlık droplar oluyor vb. Güncellemeden kaynaklı. Hextech onarıcıyı çalıştırdım sonrasında da lol ayarlar...
  11. Eren Kurtuluş

Hdmi kablo çıkarma

laptopta denedim HDMI değildi ama görüntüyü oradan alıyordu (tam olarak adı ne bilmiyorum bildiğimiz kablolar gibi değildi). Kablo takılıydı ama görüntü gelmiyordu. Çıkardım ve tam takarken yerinde girdiğinde bir ses çıktı ve pc kapandı. Kabloyu takıp tekrar çalıştırdım hiçbir sorun olmadı.
  12. Eren Kurtuluş

Oyunlarda bozuk doku ve sistemin kilitlenmesi

Birkaç saat sonra konuyu upla. Forumun abileri uykuda onlar gelince yardımcı olur.
  13. Eren Kurtuluş

Oyunlarda Anlık Donma

Ram kaç GB?
  14. Eren Kurtuluş

Ekrana görüntü gelmiyor power tuşundan PC kapanmiyor

Bilgisayar çalışırkenmi yaptın? Çok zararlı diğe biliyorum
  15. Eren Kurtuluş

Bir Anda Fps Düşüyor

yok (altına koyulan 2 fanlı masa gibi şeyden bahsediyorsunuz sanırım)
  16. Eren Kurtuluş

Bir Anda Fps Düşüyor

İntel Core i5-3210M 2.50Ghz 4 gb ram GeForce gt620m laptop bu arada
  17. Eren Kurtuluş

Bir Anda Fps Düşüyor

Lol Oynuyorum sistemim kötü genede yüksek ayarlarda 80-100 arası fps alabiliyorum az önce maçta iken sorunumu tekrar yaşadım 10 dk 13 dk oynadıktan sonra fan birden hızlandı ve fps 28- 40 a düştü yaklaşık bir 5 dk sonra fan tekrar hızlandı ve fps tekrar 80-100 arasına çıktı
Top Bottom