Neler Yeni

Hdmi kablo çıkarma

JustPlayer004

80+ Bronze
bugün pc çalışırken hdmi kablosunu takacaktım ekran kartına kıvılcım oluşuyordu kablonun ucunda bende korktum takmadım eğer taksaydım ne olurdu

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
Patlardı herhalde,nereden bilelim :D

noxsus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hamza Özer
bugün PC çalışırken hdmi kablosunu takacaktım ekran kartına kıvılcım oluşuyordu kablonun ucunda bende korktum takmadım eğer taksaydım ne olurdu
Dostum pc çalışırken kablo vs takma bunlar sıkıntılı işler kapat tak ve aç :))

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
bugün PC çalışırken hdmi kablosunu takacaktım ekran kartına kıvılcım oluşuyordu kablonun ucunda bende korktum takmadım eğer taksaydım ne olurdu
laptopta denedim HDMI değildi ama görüntüyü oradan alıyordu (tam olarak adı ne bilmiyorum bildiğimiz kablolar gibi değildi). Kablo takılıydı ama görüntü gelmiyordu. Çıkardım ve tam takarken yerinde girdiğinde bir ses çıktı ve pc kapandı. Kabloyu takıp tekrar çalıştırdım hiçbir sorun olmadı.

Affansen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Affan Şen
HDMI kabloyu saksı varsa içine sok elektirik boşalsın (y)
Merhaba konuyu okuyanlar yanlış anlamasın diye yazıyorum, saksıya soksa da bir şey değişmez. Topraklama öyle topraklama değil, ana karaya bağlı olan topraklarda işe yarar. Bu kelime Türkçeye çevrilirken böyle oluşmuş. İngilizcesi Ground, zemin gibi bir şey olduğu için en uygun böyle çevrilmiş.

Top Bottom