Neler Yeni

Laptop anormal bir şekilde aşırı ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet Emin
Arkadaşlar eskiden bu bilgisayar böyle değildi warbandda 900 fps bile görmüşlüğüm var pc de öyle çok ısınmazdı. Son iki üç gündür yani elimi bile koyamıyorum oyun oynarken yanıyor bildiğiniz pc kucağımda ama arada soğutucu var ve durum böyle. Bilgisayar i5 gt740m 8gb ram lenovo z500. Geçen haftalarda nicehash miner diye bir uygulama indirmiştim coin kazıp para kazanırım belki diye en fazla 1 saat civarı çalıştırdım ve sonra da sildim acaba bu sebep olmuş olabilir mi ısınmaya ? yanık kokusu da geliyor ayrıca

Berking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk king
Kullanılan sistemi donanımı yormuş olabilir. Sadece fikrim bu tam detaylıca kullanan varsa burdan yazarlar.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Arkadaşlar eskiden bu bilgisayar böyle değildi warbandda 900 fps bile görmüşlüğüm var pc de öyle çok ısınmazdı. Son iki üç gündür yani elimi bile koyamıyorum oyun oynarken yanıyor bildiğiniz pc kucağımda ama arada soğutucu var ve durum böyle. Bilgisayar i5 gt740m 8gb ram lenovo z500. Geçen haftalarda nicehash miner diye bir uygulama indirmiştim coin kazıp para kazanırım belki diye en fazla 1 saat civarı çalıştırdım ve sonra da sildim acaba bu sebep olmuş olabilir mi ısınmaya ? yanık kokusu da geliyor ayrıca
Hocam bence bir HWMonitör indirip ısı değerlerinizi yük altında kontrol edin. Anormal bir durum görürseniz sorunu bulursunuz. Değerler normalse sorun daha ciddi olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence bir HWMonitör indirip ısı değerlerinizi yük altında kontrol edin. Anormal bir durum görürseniz sorunu bulursunuz. Değerler normalse sorun daha ciddidir.
bakayım aga
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Eren Kurtuluş aga 94 derece ne yapmalıyım bir fikrin var mı

Son düzenleme:

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
ya şuan 98 yardım edin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet alıyorum en son 3 4 yıl önce
Tamam şimdi cihazını kapat. Termal macun yenilemesi ve fan temizliği yapmalısın. Telefonundan izleyerek kolaylıkla kendin halledebilirsin ama eğer yapamam diyorsan bir bilgisayarcı ya da telefoncu bu işi halleder. Termal macununu kendin almanı öneririm bilgisayarcıdaki veya telefoncudaki macunlar dandik oluyor. Fan temizliğini de yapınca ısı sorununun düzelmesi lazım. Temizlemeyi yapmadan bilgisayarını çalıştırmanı önermem.

Bu ürüne sonuna kadar kefilim. Tek kullanımlık da değil bir çok kere kullanılabilir. Şiddetle tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,799
Üyeler
165,238
Son üye
Trakya
Top Bottom