Arama sonuçları: *

1. Garbajosa

Alt tab 2-3 saniye siyah ekran

monitörde freesync kapatırsan düzeliyor.
  2. Garbajosa

7800x3d ve 4070ti ile Saçma sapan darboğaz yiyorum.

Ki o da kurşunlu lehim için geçerli. Bu ürünler rohs standartlarına uygun üretiliyor. Dolayısıyla üretiminde kurşunsuz lehim kullanılıyor. Onunda erime sıcaklığı ortalama 240 derecedir. Meydan boş nasılsa salla gitsin :D
  3. Garbajosa

7800x3d ve 4070ti ile Saçma sapan darboğaz yiyorum.

Hay allah razı olsun senden. 10+ yıllık pcb tasarımcısıyım ama lehimin 130 derecede erimeye başladığını senin sayende bugün öğrendim. İnsan her gün öğrenmeye devam ediyor işte.
  4. Garbajosa

Pc ekranına aniden bişe geliyor ve geri gidiyor

Muhtemelen gpu driverı kaynaklı. Şuan çok fazla yaşayan var bunu
  5. Garbajosa

Sistemi Sonunda Bitirdim

Hayırlı olsun. Yalnız ekranın yanında bu kadar beyaz ışık ile odaklanmak zor olmuyor mu?
  6. Garbajosa

Sonunda toplaması bitti. 53K’lık yeni sistem yorum önerilerinizi alabilirim , bu fiyata daha iyi ne olabilirdi

Hayırlı olsun sisteminiz. Bende 5600x ve rtx3070ti olan sistemime dün rtx4080 aldım. Önümüzdeki ay anakart, işlemci ve ram değiştirip sistemi 7800x3d ye yükseltmeyi planlıyorum. Umarım her şey sizinki gibi yolunda gider.
  7. Garbajosa

49inç Samsung Monitör Hoparlör Çalışmıyor (Monitör)

Sağ altta hoparlör simgesine sol tıklayıp açılan bu menüden monitörünü seçmeyi denedin mi?
  8. Garbajosa

Yardım-Vatan Bilgisayardan Black Friday'de aldığım kasa ve 20 günlük çilem

Windowsun düzgün kurulamadığını nasıl tespit etmişler acaba. Uydurdukları hikayeye bak. Okurken bile ramde sorun var dedim içimden. Allahtan işten anlayan bir bilgisayarcın varmış. Ya o ramler sorunludur. Ya da anakartın uyumlu ram listesinde olmayan ürünlerdir. Garantiye mutlaka yolla ve...
  9. Garbajosa

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Kardeşin değilim. Noktalama işareti kullanmak sana kendini daha iyi ifade etme imkanı sağlar. Firmayı övmüyorum. Aksine itopya’dan haz etmem. Ancak firmayı haksız eleştiriyorsu. Sistem kapalıyken arıza oluşmuş. Demekki şebekede sorun oluşmuş ve psu’nun input töleransı bunu göğüsleyememiş...
  10. Garbajosa

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Koskoca metinde bir tane noktalama işareti yok. Okuyana kadar beynim yandı. Psu’nun patlamasının itopya ile bir alakası yok. Sizin seçtiğiniz ürün arızalanmış. Ayrıca sizin evinizdeki şebeke geriliminde yaşanan ani dalgalanmaların da yine sorunlusu itopya olamaz. Çok üzücü bir durum başınıza...
  11. Garbajosa

Yüksek Sistemli Bilgisayarımda Oyununlarda Optimizasyon Sıkıntısı Yaşıyorum

Öncelikle çokta güçlü bir sistem değil. Ortalama denebilir. Dolayısıyla zaten her oyunda çok iyi performans bekleme derim. Ancak şu yaşanan sorun oyunların kayıtlı olduğu disk ile alakalı olabilir. Ssd'de yer var ise oraya sığabilecek bir oyunu kurarak deneyebilirsin.
  12. Garbajosa

144hz monitörüm HDMI ile 120hz Display 144hz veriyor

Normal olan budur zaten. Hdmi'dan 144hz almak için hem kablonun hem de monitörün hdmi versiyonu 2.0 ve üzeri olması gerekir.
  13. Garbajosa

Bilgisayarın ne kadar dinlenmesi gerekir

Ne kadar çalıştıysa o kadar da kapalı mı kalmalıymış :kekw: daha neler duyacağız bakalım. Yok öyle bir şey güzel dostum. Dileceğin kadar açık tutabilirsin.
  14. Garbajosa

Yeni sistemin yayınlarda ki dehşet problemi.

İçindeki bildiğimiz çeşmedeki su değil elbette. Sızıntı durumlarında iletken olmaması için özel bir sıvı var. Benim sistemimin tam yükteki sıcaklığını 85 dereceden 67 dereceye düşürdü. Oldukça memnunum. Ancak takmak için bu işlerde biraz tecrübeli birini bulsanız daha iyi olur. Bugüne kadar...
  15. Garbajosa

Kullandığımız kasalarda aynı. Öncelikle bu attığım soğutucu anakartın üzerinde bulunan soğutucular nedeniyle bu kasa da üst kısma takılamıyor. Bu nedenle ben ön kısımdaki fanları üst kısma içeriye taze hava verecek şekilde taktım. Radyatörü de kasanın ön kısmına taktım. Örnek olması içinde...
  16. Garbajosa

Sizinle aynı işlemci ve anakartı kullanıyoruz. Sistemi bende hazır sistem olarak aldım ve üzerinde stok soğutucu bulunuyordu. Kararlılık testinde 3dk içinde 85 dereceye çıkıyordu. (Bu arada sizin ısı değerleriniz stok soğutucu için bile anormal fazla) Bu durumun yazın daha çok problem olacağını...
Top Bottom