Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Saçmalıyorsunuz, hemen hemen her sistemi alırken PSU değiştirebiliyorsunuz. Konuşmalarınıza göre PSU'nun patlayacağını biliyordunuz, diyorsunuz ki bütçem bu kadardı. Bütçenizin düşük olmasına rağmen neden kötü PSU'yı aldınız? Sistemlerdeki PSU'yu yükseltebiliyorsunuz satın alırken. Bütçem düşük olduğu için aldım demek ne kadar saçma bir şey?
hocam size anlatamıyorum ben sistemi alırken psunun kalitelisinden falan haberim yoktu hangi marka kaliteli veya iyi bilgisayardan zaten anlamıyorum yükseltebilirdim de fiyat farkı açılıyordu bu gamebooster yerine iyi bir psu koysalarmış siteye sorun olmazdı?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
kanka içine daha iyi psu koysunlar diyorsun fiyat aynı kalsın diyorsun biz sana anlatamıyoruz bence gameboosterdan iyi fiyat almış onu koymuş bütçen yetmese bile gamebooster'ın kötü olduğunu bile bile almışsın başka sistem alsaydın/bekleseydin.
Gameboosterın kötü olduğunu bilmiyordum neyini anlamıyorsunuz fiyat aynı kalsın demiyorum fiyatı biraz daha artırıp hazır sistemlerdeki psuyu iyi marka koysunlar ben pcden anlamıyordum forumlara bile daha yeni katıldım yoksa almadan buraya yazar sorar alırdım.

hocam size anlatamıyorum ben sistemi alırken psunun kalitelisinden falan haberim yoktu hangi marka kaliteli veya iyi bilgisayardan zaten anlamıyorum yükseltebilirdim de fiyat farkı açılıyordu bu gamebooster yerine iyi bir psu koysalarmış siteye sorun olmazdı?
Sistemin fiyatıda aynı kalmazdı. Sana 2 saatir bunu anlatmaya çalışıyoruz. Daha üst segment bir ürün almak istiyorsan parasınıda vereceksin.

ozibaboli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzcan Dizdar
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sürsün ben tüketici hakem heyetine şikayet edicem paramın çöp olmasını istemiyorum inan şu 2 haftadır uğraşıyorum cidden pişmanlık itopyadan sistem almak çok güvenilir ve iyi firma gibi gözüküyor ama sorunu olan çok benimde başıma geldi .

andaval kasayı niye açıyon bozulduğu gibi garanti kapsamında yolla yenilesinler olmadı hakem heyetine başvur yani sistem hakkında bilgide vermemişsin

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
Kardeşim tdk mısın noktalama işareti koymak zorunda değilim psunun patlmasıyla nasıl itopyanın suçu yok sonuçta onlar hazır sistemlere koyuyor siz şaka mısınız bu firmayı ne övüyorsunuz cidden şaka gibisiniz ya 2 haftadır ne yaşadım sizin başınıza gelse sizde yazarsınız böyle foruma burda laf yapmayın bana
Kardeşin değilim. Noktalama işareti kullanmak sana kendini daha iyi ifade etme imkanı sağlar.
Firmayı övmüyorum. Aksine itopya’dan haz etmem. Ancak firmayı haksız eleştiriyorsu. Sistem kapalıyken arıza oluşmuş. Demekki şebekede sorun oluşmuş ve psu’nun input töleransı bunu göğüsleyememiş.
Sitede oturuyor olman, şebeke geriliminde sorun yaşamayacağın anlamına gelmiyor. Yapabileceğin tek şey kasayı itopya’ya göndermek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
andaval kasayı niye açıyon bozulduğu gibi garanti kapsamında yolla yenilesinler olmadı hakem heyetine başvur yani sistem hakkında bilgide vermemişsin
Düzgün konuş önce küfür etmek istemiyorum sana kasayı açsam bile yeni psuyla denedim mecbur açmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşin değilim. Noktalama işareti kullanmak sana kendini daha iyi ifade etme imkanı sağlar.
Firmayı övmüyorum. Aksine itopya’dan haz etmem. Ancak firmayı haksız eleştiriyorsu. Sistem kapalıyken arıza oluşmuş. Demekki şebekede sorun oluşmuş ve psu’nun input töleransı bunu göğüsleyememiş.
Sitede oturuyor olman, şebeke geriliminde sorun yaşamayacağın anlamına gelmiyor. Yapabileceğin tek şey kasayı itopya’ya göndermek.
Ya ne boş yaptın sanane ister kullanım ister kullanmam anlayan anlıyor tdk adam zaten göndericem ama firmayıda haksız eleştirmiyorum gayet haklıyım siz gözünüzde çok büyütmüşünüz bence kardeşim öylesine dedim lafın gelişi dedim bu kadar takılma ya

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berk
ucuz ucuz parçalarla yüksek kar marjı hedefleyen mağazalardan alışveriş yapmayın arkadaşlar, paranıza yazık. sana da çok geçmiş olsun arkadaşım.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
Deniz Bey
Bir sorun olmuş adamlarla iletişime geçilmiş onlar da gönderin bakalım demiş bu süreçte beklemeniz gerekiyor,sistemi inceleyecek sorun neyse parçaları değiştirip geriye gönderecekler sorunun çözülecek,bir şey sonuçlanmadan gelip burda konu açıp gereksiz strese girmenize gerek yok,

ozibaboli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzcan Dizdar
Düzgün konuş önce küfür etmek istemiyorum sana kasayı açsam bile yeni psuyla denedim mecbur açmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya ne boş yaptın sanane ister kullanım ister kullanmam anlayan anlıyor tdk adam zaten göndericem ama firmayıda haksız eleştirmiyorum gayet haklıyım siz gözünüzde çok büyütmüşünüz bence kardeşim öylesine dedim lafın gelişi dedim bu kadar takılma ya

kasayı açtığını belirtte 3 ün 1 ini yenilesinler sistem kalır elinde

YazılımKafa

80+ Silver
Merhaba herkese İtopya'dan 2 hafta önce hazır sistem aldım kullanmaya başladım sonra akşam kasa fişteydi bir anda evde şalter attı ve muhtemelen PSU yandı ben hiçbir şey yapmadan nasıl böyle bir şey oldu anlamadım ve yarın bilgisayarı açtığımda hiçbir tepki vermiyor işlemcide yanmış olabilir yüksek sistemler gameboosterin psusunu koyuyorlar o da dandinik olduğundan patlıyor bütçem olsa kasayı iyi seçerdim sorunumun çözülmesini istiyorum 21.500 TL verdim çöp olacak güvenip aldım yaşadığım şeylere bak güvenilir firma sandım bazıları diyecek senin hatan ucuz kasa psu niye aldın ama bütçem tam 21.500 TL di ve kasa eklediğimde fiyat artıyordu koskoca firma gamebooster markasını koyucağına muadili olan deepcool var o da 1.500 TL onu koy 4060 ti ekran kartı olan sistemler bu psuyu koyması saçma şikayet varada yazdım sistemi ya iade alacaklar yada parçaların değişimi yapılıcak anakartım veya işlemcim yandıysada yenisiyle değiştirilmeli benden kaynaklı olmayan nedenle oldu sonuçta ben patlatmadım 21.500 TL verdim param boşuna gitti almayın bu firmadan
Dostum tepkin yüzünden saçma konu açmışsın. Olayın itopya ile alakası yok. Psu ile ilgili şikayet konusu açsan anlardım. Şimdi bana itopyayı savunuyorsun falan deme boş yere, ben hiçbir firmayı savunmam. Farklı marka psu kullansalar yazmışsında adamlar her şeyi kullanır. Sen özellikleri görerek aldın pc yi. Başka pc alsaydın. Burdaki şikayetinin bi mantığı yok

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
seni hakaretten reportladım kanka kb.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa