Isısı çok artmıyor ya sadece normalden fazla gibi geliyor ara sırada sanırım psikolojik olarak ben öyle sanıyorumhocam ısı takibi için msi afterburner yükleyebilirsiniz zaten çok sürmüyor ısının düşmesi 30dk da çoğu ısınan parça normal sıcaklıklara iniyor zaten
Bilmiyorum bende inanmamıştım ama internetten de net bir cevap alamayınca acaba gerçekten öylemi sandımNe kadar çalıştıysa o kadar da kapalı mı kalmalıymış daha neler duyacağız bakalım. Yok öyle bir şey güzel dostum. Dileceğin kadar açık tutabilirsin.
nereden bılıyon kankaBilgisayarı uzun süre açık tuttuktan daha sonra daha iyi performans için bir ara kapatmamız gerektiğini biliyorum
arkadaşım bana bilgisayarı ne kadar açık tuttuysan bir o kadar da kapalı tutmam gerektiği
Saolun hocam TouchPad kısmının orda bir şişik görünce fotoğraftaki görüntü çıktı ortaya .Yok ben masaüstü kullanıyorum ama size geçmiş olsun
hocam şöyle bilgiasayar yük altında ise max sınır 80-90 (ne yaptığınız ile alakalı) bilgisayar boşta ise 45 e kadar normalIsısı çok artmıyor ya sadece normalden fazla gibi geliyor ara sırada sanırım psikolojik olarak ben öyle sanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyorum bende inanmamıştım ama internetten de net bir cevap alamayınca acaba gerçekten öylemi sandım
yok önbelleğin temizlenmesi ve bilgisayarın sürekli yüksek ısılarda çalışması ve tekrar soğuması için biraz lazım.nereden bılıyon kanka
bilgisayar neden dinlensin anlamadım duygularımı var
Anladım teşekkürlerSaolun hocam TouchPad kısmının orda bir şişik görünce fotoğraftaki görüntü çıktı ortaya .
Sisteminizde bir problem yaşamazsınız içiniz rahat olsun. Bazı fabrikaların kamera görüntülerini depoladıkları bilgisayarlar var. Bu bilgisayarlar hiç kapanmıyor.
Yani o civarlarda zaten işlemci 90 a çıktığını görmedim ama boşta 60 civarı 70 bile oluyor genelde ama amd kullanıyorum birde sıcak bir yerde yaşayınca normal kabul ediyorum o derecelerihocam şöyle bilgiasayar yük altında ise max sınır 80-90 (ne yaptığınız ile alakalı) bilgisayar boşta ise 45 e kadar normal
boşta 60 ve 70 extreme bir durum hocam termal macun kurumuş olabilir işlemcinizin termal macununu kontrol edin derim 60 70 çok çünkü boştayok önbelleğin temizlenmesi ve bilgisayarın sürekli yüksek ısılarda çalışması ve tekrar soğuması için biraz lazım.
değil mi?
Anladım teşekkürler
Yani o civarlarda zaten işlemci 90 a çıktığını görmedim ama boşta 60 civarı 70 bile oluyor genelde ama amd kullanıyorum birde sıcak bir yerde yaşayınca normal kabul ediyorum o dereceleri