Neler Yeni

Bilgisayarın ne kadar dinlenmesi gerekir

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
Ne kadar çalıştıysa o kadar da kapalı mı kalmalıymış :kekw: daha neler duyacağız bakalım. Yok öyle bir şey güzel dostum. Dileceğin kadar açık tutabilirsin.

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
hocam ısı takibi için msi afterburner yükleyebilirsiniz zaten çok sürmüyor ısının düşmesi 30dk da çoğu ısınan parça normal sıcaklıklara iniyor zaten
Isısı çok artmıyor ya sadece normalden fazla gibi geliyor ara sırada sanırım psikolojik olarak ben öyle sanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar çalıştıysa o kadar da kapalı mı kalmalıymış :kekw: daha neler duyacağız bakalım. Yok öyle bir şey güzel dostum. Dileceğin kadar açık tutabilirsin.
Bilmiyorum bende inanmamıştım ama internetten de net bir cevap alamayınca acaba gerçekten öylemi sandım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,939
İsim
Emre Zengin
Yok ben masaüstü kullanıyorum ama size geçmiş olsun
Saolun hocam TouchPad kısmının orda bir şişik görünce fotoğraftaki görüntü çıktı ortaya :D.
Sisteminizde bir problem yaşamazsınız içiniz rahat olsun. Bazı fabrikaların kamera görüntülerini depoladıkları bilgisayarlar var. Bu bilgisayarlar hiç kapanmıyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Isısı çok artmıyor ya sadece normalden fazla gibi geliyor ara sırada sanırım psikolojik olarak ben öyle sanıyorum

Bilmiyorum bende inanmamıştım ama internetten de net bir cevap alamayınca acaba gerçekten öylemi sandım
hocam şöyle bilgiasayar yük altında ise max sınır 80-90 (ne yaptığınız ile alakalı) bilgisayar boşta ise 45 e kadar normal

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
nereden bılıyon kanka

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
bilgisayar neden dinlensin anlamadım duygularımı var
yok önbelleğin temizlenmesi ve bilgisayarın sürekli yüksek ısılarda çalışması ve tekrar soğuması için biraz lazım.
değil mi?

Saolun hocam TouchPad kısmının orda bir şişik görünce fotoğraftaki görüntü çıktı ortaya :D.
Sisteminizde bir problem yaşamazsınız içiniz rahat olsun. Bazı fabrikaların kamera görüntülerini depoladıkları bilgisayarlar var. Bu bilgisayarlar hiç kapanmıyor.
Anladım teşekkürler

hocam şöyle bilgiasayar yük altında ise max sınır 80-90 (ne yaptığınız ile alakalı) bilgisayar boşta ise 45 e kadar normal
Yani o civarlarda zaten işlemci 90 a çıktığını görmedim ama boşta 60 civarı 70 bile oluyor genelde ama amd kullanıyorum birde sıcak bir yerde yaşayınca normal kabul ediyorum o dereceleri

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
yok önbelleğin temizlenmesi ve bilgisayarın sürekli yüksek ısılarda çalışması ve tekrar soğuması için biraz lazım.
değil mi?

Anladım teşekkürler

Yani o civarlarda zaten işlemci 90 a çıktığını görmedim ama boşta 60 civarı 70 bile oluyor genelde ama amd kullanıyorum birde sıcak bir yerde yaşayınca normal kabul ediyorum o dereceleri
boşta 60 ve 70 extreme bir durum hocam termal macun kurumuş olabilir işlemcinizin termal macununu kontrol edin derim 60 70 çok çünkü boşta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,859
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom