Arama sonuçları: *

1. IbanyLone

Asus rx6600 coil whine sorunu

Değişim kabul edeceklerini sanmıyorum. 14 gün içerisinde ise iade edebilirsiniz.
  2. IbanyLone

YENİ SİSTEMİM GEREKTİĞİNDEN DÜŞÜK FPS ALIYOR NEDEN

arkadaşınızın pc ekran kartına yüklenen oyunlarda en az 2 katı çoğu zaman ise 3 katı daha fazla fps alması lazım. Yani arkadaşınızın ekran kartı çok daha güçlü. az bir fark yok.
  3. IbanyLone

Gpu yerine cpu %100 kullanıyor

oyunun kendisi problemli diye biliyorum. internette fixlemek için dosyalar var.
  4. IbanyLone

Acer Laptop Açılmıyor

elektrik gidip gelmesiyle kısa devre yapmaması lazım. Fakat uzaktan bir şey diyemeyeceğim.
  5. IbanyLone

Acer Laptop Açılmıyor

Kendiliğinden bir şey olacağını sanmıyorum. Cihazı şarja koyun, batarya çıkartılabiliyorsa çıkartın takın.
  6. IbanyLone

İşlemci 90 derece fazlamı

düşük bütçe için: https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-cooler-master-htk-002-u1-gp-fiyati,4996407.html biraz daha fazla bütçem var diyorsanız : https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-cooler-master-mastergel-maker-mgz-ndsg-n15m-r2-fiyati,590264157.html
  7. IbanyLone

Kasaya su döküldü yardım

Harbiden ne oldu acaba :D
  8. IbanyLone

Çözüldü✓ Windowsu etkinleştir yazısını nasıl kaldırabilirim

windowsu etkinleştirerek. buradan işlem yapabilirsin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
  9. IbanyLone

Bilgisayarımı kaça satarım

4k-4,5k civarına gider heralde. elinizden hızlıca çıkarmaya bakın.
  10. IbanyLone

Vatan bilgisayar teknik servis hizmeti varmı

İşin bugunu bulmuş 😂
  11. IbanyLone

PC yavaşlaması yardım edin

Windows hala SSD ye yüklü değil mi?
  12. IbanyLone

Ryzen 5 5600G ve RTX 2060 Darboğaz

rtx 2060, 5600g ile kullanılır. Darboğaz olmaz.
  13. IbanyLone

Çözüldü✓ Anormal furmark sonucu

pc yi kutu içine kurmuş heralde.
  14. IbanyLone

HDD Olarak Ne Almalıyım?

WD blue daha sağlamdır. Onu al.
  15. IbanyLone

Çözüldü✓ İnsanlar tavsiye verirken ne düşünüyor acaba?

Valo için yeterli olabilir. F/P olarak değerlendirmişlerdir ondan kötülemişlerdir.1660S li sistemler 11k ya satılmıştı bi ara. Fakat böyle işlerin bileni çok olur. Türkiye'de dünün piyasasıyla bugünün piyasası bir olmuyor.
  16. IbanyLone

Çözüldü✓ İnsanlar tavsiye verirken ne düşünüyor acaba?

hazır sistem sattılar geçen ay mıydı neydi 15k ya. Ondan bahsediyordur. Tek tek ucuza toplayamazsın bu dönemde.
  17. IbanyLone

Sizce Bu Sistem Ne Kadar Eder

Sanmıyorum.
  18. IbanyLone

Sistem yorumu yapar mısınız ?

Hayır monitörünüz 2k desteklemiyor. İşlemcinizi 5500 kesinlikle almayın darboğaz fazla olur. 5600 veya 12500 alabilirsiniz. Onlarda da illaki darboğaz olur fakat en azından düşük seviye de olur. Rahatsız etmez.
  19. IbanyLone

Sistem yorumu yapar mısınız ?

5600 işinizi görecektir. ama 2k kullanmanız daha uygun olacak. Darboğaz yaşarsınız yoksa. Uyumluluk açısından İntel, AMD falan anlamsız kalıyor. Bu dönemde iki işlemci markası da sorunsuz ve kaliteli. Ucuz olanı satın alıp artan bütçeye de güzel bir sıvı soğutma çok yakışır.
Top Bottom