Arama sonuçları: *

1. K

1 günde %40-50 fps düşüşü.

Belki farkında olmadan bilgisayarı uyku moduna almış olabilirsin. Tekrar açınca bilgisayar normalden düşük performansta çalışıyor. Benim final haftam olduğu için daha yeni başıma geldi. Normalde yüksek performansta çalışan pc 3 gündür gece gündüz açıktı. Gece ekranı kapatıp yatıyodum. Açılınca...
  2. K

Oyuna FSR Ekleme The Finals

İndirdiğin dosyada öncelikle DisableNvidiaSignatureChecks.reg dosyasını çalıştırıyorsun. Çıkan uyarıya evet dedikten sonra dosya türlerinden uygulama uzantısı olan 2 dosyayı (nvngx.dll ile dlssg_to_fsr3_amd_is_better.dll) Sağ tık yapıp kopyalıyorsun. (İkisini aynı anda kopyalamak için CTRL...
  3. K

Çözüldü✓ Laptop bileşenlerime göre oyunlarda düşük performans alıyorum sebebi nedir?

Hocam çok normal. Ben ağır oyunlarda, örneğin Star Citizen gibi hem işlemciye yük bindiren hem de optimizasyon sorunlarına sahip oyunda 90-95 dereceleri gördüğümü biliyorum. Bunlar küçük cihazlar olduğu için kasa gibi soğutma yapamıyorlar. Fakat işlemci üreticileri de 105(intel için.) dereceye...
  4. K

Çözüldü✓ Laptop bileşenlerime göre oyunlarda düşük performans alıyorum sebebi nedir?

Termal macun değişimi ve genel bir temizlik performans artışı sağlayacaktır. Fakat cihazın sunduğu fps'ler o kadar da kötü değildi. Eskiden kaç veriyordu ki şimdi kaç veriyor?
  5. K

Laptop üreticileri şarj aletini garanti kapsamına alıyor mu? (monster)

Dostlar selam herkese. Bugün kullandığım laptop'un şarj batarya kısmı kasanın üstünden yere düştü. Max 40 cm. Sonra baktım şarj almıyor. Daha önce fazla kullanınca oluyordu. Çıkar tak yapınca düzeliyordu fakat bu sefer bir arıza var sanırım. Teknik servis değişim yapar mı? Yoksa yeni bir tane mi...
  6. K

Oyun Icerisinde Oyun Donma/Crashlanma/Kapanma Sorunu.

Aslında sorunun neden olabileceğini tespit etmişsin. Arka plandaki uygulamaları kapatarak bi dene crash verirse sorun farklıdır o zaman daha iyi yardımcı olabiliriz
  7. K

Mavi Ekran League of Legends oynarken bilgisayar takılıp kapanıyor

Belki oyuna gelen bir güncelleme sonrasına olmuş olabilir. Bence yeni yama gelene kadar idare edin. Yeni yamadan sonra aynı durum olursa oyunu yeniden kurmak en mantıklı çözüm gibi geliyor bana.
  8. K

Yeni Sistemde Çözülemeyen FPS Drop

Öncelikle geçmiş olsun. Çok büyük ihtimalle ram kaynaklı bir problem. Ramler temizleniyordu sanırım silgi ile sarı bölgeleri. Benim başıma bu tarz bir problem geldiğinde silgi muhabbeti benim problemimi çözmüştü. Elektronik sistemlerin en sinir bozucu kısmıda bu galiba. Çok sinir bozucu bir...
  9. K

Yeni bilgisayar aldık neler yüklemeliyiz

Hocam o programı sakın kullanma. Kendi kendine güncelleme yaptığı için bazen test aşamasında daha stabil olmayan güncellemeleri de yüklüyor. Ben eski bilgisayarımda kullanıyordum. Bir güncelleme sonrası oyunlara giremiyor, ekranda görüntü gidip geliyordu. Eski sürümüne manuel yükleyerek çözdüm...
  10. K

Ekran kartı Nvidia ise GeForce Experience yükleyebilirsin. Performans için oyunları optimize edip grafik ayarlarını en optimum seviyeye getiriyor. Bazı oyunlarda Dlss açmak için (Eğer RTX ekran kartı varsa sistemde) tanımlanıyor bu programdan. Güvendiğin veya tavsiye edilen bir virüs programı...
  11. K

Keyif için, wallpaper yükleyebilirsin. Ayrı bir hava katıyor. Bunun dışında eksik driver varsa yüklenir. Bu gadar.
  12. K

Abiler bilgisayarın sorunu nedir sizce

Bazı yapabileceğin işlemler. Kasaya bağladığın güç kablosunu ekrana taktığın ile değiştir ekrana güç geliyorsa kablolarda problem yoktur. Kasaya dönebilirsin. Kasa taşınırken içinde anakarta güç veren kablolar çıkmış olabilir. Kasayı açıp kontrol etmeni tavsiye ederim. Çok ufak bir oynama bile...
Top Bottom