Arama sonuçları: *

1. K

ARGB'nin bir kısmı yanmıyor

Bir çoklayıcı vs kullanıyorsan fazla Led taktığın için güç yetmiyordur
  2. K

Çözüldü✓ Laptop da dp girişi yok

Laptopunuzdada monitördede özellikşer kısmında yalnızca "1x HDMİ" olarak belirtilmiş hdmi sürümü hakkında bir bilgi yok. Eğer kutusunda vs yazıyorsa öğrenip yazarsan net bilgi veririm. Ha bana sorarsan eğer 3500₺ lik markasız bir monitörde hdmi sürümü yüksek hiç zannetmiyorum laptopta olma...
  3. K

Evet hocam olur
  4. K

Laptopunuzda Hdmi 2.0b var 1080p 240 Hz kadar destekliyor. Monitörde hdmi 1.4 var max 144 alırsınız. Bir ihtimal 165 olabilir ama garanti veremem.
  5. K

Acer nitro 16 siyah ekran sorunu yardım

Hocam bios girip boot sürücüsü olarak diskini seç.
  6. K

Laptop şarj ışığı yanmıyor ?

Hocam kusura bakma geç yazdım. Aynı şey başıma gelmişti Asus marka (Özellikle TUF) cihazlarda kronik sorun anakart yanıyor şarj modu kaynaklı. Hiçbir işlem uygulamadan asus müşteri hizmetlerini arayın eğer ilimizde varsa siz götürün yoksa otomatik kargo adresinize gelip alıyor. Not...
  7. K

Laptop şarj ışığı yanmıyor ?

Cihaz açılıyor mu veya bir tepki varmı? Yoksa sadece ışık mı yanmıyor?
  8. K

Kasanın fan kablosu anakartta CHA_FAN girişine uymuyor

Merhaba attığınız soket argb çıkışı yani fanları tgb girişi. Cha fan dediğimiz giriş ise fanın devri için. Her anakartta rgb girişi olmaz cooler masterin attığınız o girişe yakın o kontrolcüyüde kumanda ile kontrol edebilirsiniz.
  9. K

Kasanın fan kablosu anakartta CHA_FAN girişine uymuyor

Fanlar direkt anakart takılmasa neden anakartta soket yapsın adamlar yahu Hocam anındaki soketlerin fotoğrafını paylaşır mısın?
  10. K

Oyuncu koltuğu alıcam deri mi kumaş mı almalıyım?

Eğer yazları sıcak biryerden yaşıyorsan kumaş kesinlikle. Hawk Fab v1 kullanıyorum taş gibi öneririm.
  11. K

Akıllı tahta yandı ve bize düzeltin diyorlar. Ne yapabiliriz?

O sırada sen dışarıda idin değilmi? Ders beden eğitimi bunun yoklaması var, hocası var, dışarıda kamerası var. Sen dışarıda iken içeride yanan tahtadan sorumlu kimse tutamaz seni asla 5 kuruş para verme sana bunu söyleyen müdürede aynısını söyle. He vereceksiniz vs yaparlarsa mahkeme...
  12. K

Gamegaraj dan yeni aldığım bilgisayar açılmadan kapanıyor

Tahminimce ekran kartı kaynaklıdır, garajı müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açın
  13. K

Çözüldü✓ Bluetooth Alıcısı (Adaptörü) Önerisi

Gayet güzel ürün kullanıyorum hiçbir sorunu yok.
  14. K

Laptopunuzda Hdmi 2.0 var 1080p 240 Hz kadar destekliyor. Fakat monitörünüz baya dandikmiş yazmıyor fakat Hdmi 1.2-1.4 var diye düşünüyorum max 144 Hz destekler. Bir şans kablo değiştirirseniz alma şansınız olabilir ama düşük.
  15. K

Laptop ve Monitör modelinizi söyleyin. Uygun giriş ile 240 Hz kadar alınabiliyor hdmi ile
  16. K

Çözüldü✓ a rgb fanlar bozuldu sanırım

Psu ve kontrolcü nedir?
  17. K

İki laptop arasında seçim lazım

3050 ye bu para verilmez, Casper alınmaz. Bütçe nekadar?
  18. K

Yeni sistem topladım bios giremiyorum

Kablolamayı doğru yaptığınızdan emin misiniz? Görsel paylaşır mısınız
  19. K

Yeni sistem topladım bios giremiyorum

Ekran kartı?
  20. K

Deprem sonrası açılmayan Monster laptop ve sonrası...

Garantiden geri alıp dışarıda bir tamirciye göstermen gerek gibi duruyor fakat bulunduğun yerede hakim değilsin nasıl yapabilirsin bilmiyorum. Yüksek ihtimalle anakart kaynaklı bir problemdir, Örneğin bir mosfette sorun varsa servis anakart değişimi yapmak ister fakat tamirci o mosfeti söküp...
Top Bottom