Neler Yeni

Çözüldü✓ Bluetooth Alıcısı (Adaptörü) Önerisi

exaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Evin

exaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Evin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Mergen

80+ Bronze
Güzel duruyor bu,
gecikme kopma vs oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse aldım ben bunu.
Gelince deneyimimi yazarım
Teşekkürler öneri için. @Mergen
Rica Ederim Hayırlı Olsun.
Hiç Sorun Yaşamadım Şimdiye Kadar. Beklediğimden Daha İyi Hatta.

• Beğen
Reaksiyonlar: exaa

Pariah

80+
Güzel duruyor bu,
gecikme kopma vs oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse aldım ben bunu.
Gelince deneyimimi yazarım
Teşekkürler öneri için. @Mergen
Bu bluetooth adaptörüne mikrofonlu bluetooth kulaklık bağlayınca iki yönlü ses alışverişi düzgün oluyor mu mesela skype discord üzerinde?

Genelde bandwidth düşük olduğunda çook kötü bir moda geçer full duplex modda bu ucuz adaptörler.
Gelen ses kalitesi çok berbat cızırtılı bir hale gelir (handsfree mod gibi bir adı vardı) aynı anda mikrofonu da kullanırken.
@Kormts
Acaba BT400 bu konuda nasıl bir amazon yorumu okudum onda da rezaletmiş bu olay oluyormuş bluetooth 4.0 olduğundan.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu bluetooth adaptörüne mikrofonlu bluetooth kulaklık bağlayınca iki yönlü ses alışverişi düzgün oluyor mu mesela skype discord üzerinde?

Genelde bandwidth düşük olduğunda çook kötü bir moda geçer full duplex modda bu ucuz adaptörler.
Gelen ses kalitesi çok berbat cızırtılı bir hale gelir (handsfree mod gibi bir adı vardı) aynı anda mikrofonu da kullanırken.
@Kormts
Acaba BT400 bu konuda nasıl bir amazon yorumu okudum onda da rezaletmiş bu olay oluyormuş bluetooth 4.0 olduğundan.
Kaliteli alıcılar bu sorunu çözebiliyor muymuş? İkisini aynı anda kullandırmıyor yav zamanında çok sıkıntı çektirdi o durum bana...

Pariah

80+
Kaliteli alıcılar bu sorunu çözebiliyor muymuş? İkisini aynı anda kullandırmıyor yav zamanında çok sıkıntı çektirdi o durum bana...
Speklere göre Blueetoth 4.0'ın da desteklemesi lazım çift yönlü. Sonuçta low bitrate mesela 192kbps bir ses sonuçta. Bluetooth 4.0 1Mbps desteklemesi lazım. Ama işte bu 192Kbps compress decompress gecikmesi olan mp3 türünde bir ses blueetooth realtime'da bu şekilde mp3 compress olarak göndermiyordur (latency olur belli olur gecikme)
Büyük ihtimalle piyasadaki bluetooth 4.0 diye satılanlar, çakma yan sanayi ürünler 4.0 bile değil; 3.0 belki 2.0. Ama Asus BT400 de bile oluyormuş bu olay bir anektoda göre... Bir yerde yanlış düşünüyor olabilirim.

Aynı sorundan ben de çok şikayet ettim zamanında.

Piyasa çok kötü bir bulamadım neyin desteklediğini deneme yanılma işi biraz.
Mesela TPlink ub500 destekliyorsa bir bilgi edinmiş olacağım.

Yalnız bluetooth 5.0 da sadece iki katı bant genişliği varmış. Onun en önemli özelliği LE (low energy ) modu.

Bluetooth ses transferi için pek sağlıklı değil. Ama telefondaki bluetooth nedense bunu yapmıyor.

https://superuser.com/questions/724018/bad-sound-through-bluetooth-headphones
  • 32
    Disabling handsfree profile will not let you to use mic afterwards.
    Aman
    Sep 28, 2017 at 12:12
  • 8
    By this way, you cannot use mic and stereo headphone simultaneously.

Son düzenleme:

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Bt 5.0 sonrası sürüm bu mic ile aynı anda handsfree ye geçmeden stereo kullanılabildiği yazıyor internette. Nekadar doğru bilmem ama arkadaşta işe yararsa alıyorum.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
@exaa hocam geldimi ürün, çalışıyormu hem mic hemde stereo ?

Top Bottom