Arkadaşlar Asus marka laptopum var neredeyse hiç kullanmadım laptopu sabah şarja taktım ışık bir kere yandı ve gitti daha sonra yanmadı hiç 30 dk falan şarja bıraktım yine yanmadı sizce sorun nedir ?
Tepki vermiyor cihaz şarjı dün 10'du fakat şarja takınca turuncu ışık yanıyor biraz sonra geri gidiyor ve tepki de olmuyor. Dün pcde sorun yoktu sorunun pcde olduğunu sanmiyorum ama bilemedim.Cihaz açılıyor mu veya bir tepki varmı? Yoksa sadece ışık mı yanmıyor?
Güç tuşuna basınca yanan ışık da gidiyor tepki yokTepki vermiyor cihaz şarjı dün 10'du fakat şarja takınca turuncu ışık yanıyor biraz sonra geri gidiyor ve tepki de olmuyor. Dün pcde sorun yoktu sorunun pcde olduğunu sanmiyorum ama bilemedim.
Pil cikarilmkyor bu pcde
He birde şarj kablosunu iyi taktığınıza emin olun ve farklı prizleri de deneyin tüm bunları denedikten sonra servise yollayabilirsiniz.Pilin pinlerini çıkartabilir ve tekrar takabilirsiniz(reset düğmesi yoksa) ama garantiye bunu söylemeyin. Sanırım laptopunuz şarj almayı reddediyor bir sorundan dolayı, maalesef bu durumda önerilecek bir şey yok, telefon değil ki farklı bir şarj aleti deneyesiniz. Servise vermeniz gerekecek kısa devre bile olmuş olabilir.
Cihazın arka kapağı açılınca otomatik garanti devre dışı kalıyor bunu daha önce servise sormuştum açmayın anlıyoruz dediler. Model Rog Strix G513IH modeli, pin çıkaracak kadar teknik bilgim yok o yüzden yakın bir yerde bilgisayarcı bulup farklı bir adaptör deneyeceğim. Çünkü turuncu yanıyor şarj alıyor ama bir süre sonra kesiliyor eğer sorun adaptörse kolay ama sorun PC ise garantiye yollicam. Farklı fişler ve prizler denedim ama hala aynı.Arka kapağı açınca anakart bağlantı noktasını çıkarıp taksanız yeter. Model neydi?
Asus garantiye yollamak için yetkili servis nerede veya numarası var mı ?Cihazın arka kapağı açılınca otomatik garanti devre dışı kalıyor bunu daha önce servise sormuştum açmayın anlıyoruz dediler. Model Rog Strix G513IH modeli, pin çıkaracak kadar teknik bilgim yok o yüzden yakın bir yerde bilgisayarcı bulup farklı bir adaptör deneyeceğim. Çünkü turuncu yanıyor şarj alıyor ama bir süre sonra kesiliyor eğer sorun adaptörse kolay ama sorun PC ise garantiye yollicam. Farklı fişler ve prizler denedim ama hala aynı.
Cihazın arka kapağı açılınca otomatik garanti devre dışı kalıyor bunu daha önce servise sormuştum açmayın anlıyoruz dediler. Model Rog Strix G513IH modeli, pin çıkaracak kadar teknik bilgim yok o yüzden yakın bir yerde bilgisayarcı bulup farklı bir adaptör deneyeceğim. Çünkü turuncu yanıyor şarj alıyor ama bir süre sonra kesiliyor eğer sorun adaptörse kolay ama sorun PC ise garantiye yollicam. Farklı fişler ve prizler denedim ama hala aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus garantiye yollamak için yetkili servis nerede veya numarası var mı ?