Arama sonuçları: *

1. Nauu

Yeni sistem görüntü vermiyor

Ramleri tek tek farklı slotlar da açmayı dene, olmazsa bios pilini çıkar 10-15 dk bekle tekrar tak bir daha dene o kadar çok sebebi olabilir ki yani şu an aklıma gelen en basit yöntemler bunlar.
  2. Nauu

3. Nauu

anakartta flasback yok mu
  4. Nauu

Bios güncellemeyi deneyebilirsiniz.
  5. Nauu

Çift ram takılıyken yeniden başlat yaptığımda VGA yanıyor ve görüntü gelmiyor

Sistemde Windows güncellemesi yada watman gibi sebeplerden veya dümdüz yeniden başlat dediğimde VGA ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Sistemi normal olarak kapatıp power tuşuna basıp açtığımda sıkıntısız açılıyor. Yeniden başlatıp görüntü alamadığımda 1 tane ram çıkarıp görüntü alabiliyorum...
  6. Nauu

VGA ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. AMD pişmanlığı.

tamam da hocam şimdi bu sistem 6 aylık, bir çok parçanın garantisi devam ediyor sadece işlemci ve anakartın garantisine az bir süre kalmıştır ilk onları almıştım sistemi toplayamadım. Bu hatanı çözümü her pc açılışında ram çıkartmaksa bu tam olarak bir çözüm değil temeldeki sıkıntıyı çözmek...
  7. Nauu

Şuan bios pilini söküp power tuşuna basarak enerjiyi aldım. işlemci sıcaklığı 35 derece altına düştüğünde sıvı soğutucunun fanları duruyordu bu sebeple dragon center uygulamasını kaldırdım. Sistem açıldı bios ayarlarım sıfırlanmıştı tekrardan xmp açarak ramleri 3200e çektim sıvı soğutucu fan...
  8. Nauu

Şu an sistemi yeniden başlat dedim yine aynı hatayı aldım görüntü gelmiyor akşam ramleri söküp taktığımda düzelmişti buna sebep olan temel sorunu nasıl tespit edebilirim yardım lazım :) 1665573794 2 ram takılı olduğunda sistemi açarken yada yeniden başlat dediğimde ekran gelmiyor şuanda tek...
  9. Nauu

Şu an sistem 2 ram takılı şekilde sorunsuz açıldı. Temeldeki sıkıntı ne şimdi nasıl tespit edicez :)
  10. Nauu

Şu an 1 tane ram söktüm sistem açıldı ne alaka onu çözemedim. Ram slotumu arızalı acaba şimdi bu ramı takıp diğeriyle açmayı deneyeceğim sistemi ilk topladığımda memtest yapmıştım herhangi bir sıkıntı yoktu. 1665524966 Söktüğüm rami aynı slota takıp diğer rami çıkardım sistem yine açıldı gece...
  11. Nauu

Tam emin değilim ama 21.5.2 olması lazım stabil önerilen son güncelleme
  12. Nauu

Öncelikle Sapphire nitro 6600xt kullanıcısıyım sistemi toplayalı 5-6 ay oluyor. Ayda minimum 2 kere wattman hatası alarak sistem resetlemesi yada ekranın kararıp 2-3 saniye sonra gelmesi gibi küçük sorunlar yaşıyorum bunlara alıştım artık önemsemiyorum. Şu an yaşadığım sıkıntıyı daha önce...
  13. Nauu

(GÜNCELLENDİ) AMD Adrenalin 22.5.2 (Optional) WHQL sürücüsü yayınlandı.

Dün güncelledim valorant ta ekran titriyormuş hissi yarattı, kart 6600xt tekrardan temizleyip eski sürümüne geçtim. Önerilen bir sürüm olarak yüklenmiyor zaten isteğe bağlı olarak güncelliyorsunuz geçmek isteyenlerin bilgisine.
  14. Nauu

Yeni̇ Si̇stem Topladim Moni̇tör Görüntü Gelmi̇yor

neden sordunuz ?
  15. Nauu

Bu videodan yapmıştım ben çok basit biosa girmene gerek yok arkada buton var zaten, usb yi hazırlayıp butona basıyorsun 4-5 dk içinde güncelleniyor.
  16. Nauu

Biosunu güncelle sorunun çözülecektir. b550 anakartlar güncelleme almadan 5 serisi işlemcileri desteklemiyor.
  17. Nauu

Bios güncelledin mi sistemi toplamadan önce
  18. Nauu

Pc reset Atma, kernel power 41 ve WHEA-logger 18 hataları AMD

v19 yüklü şuan ama sorunu galiba çözdüm 2 saattir pc resetlicekmi diye 2-3 oyun açıyorum arka planda hiç bir sıkıntı olmadı hepsini kapatıp valoyu açtım oyna ya tıkladığım anda pc reset attı büyük ihtimal oyuna gelen son güncellemeyle bir şeyler çakışıyor bir kaç konu daha gördüm aynı...
  19. Nauu

İnşallah o kadar basit bir sorundur. Dün bu hatalar konu başlığında o kadar çok konu okudum ki yabancı forumlarda, sistemi hiç kullanamadan amd den nefret ettim diyebilirim neredeyse :D bakalım tekrarlamaz umarım.
  20. Nauu

güncel ilk olarak sadece psu takıp anakart biosunu güncelledim flash butonla
Top Bottom