Nauu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 142
- İsim
- Burak CAM
Öncelikle Sapphire nitro 6600xt kullanıcısıyım sistemi toplayalı 5-6 ay oluyor. Ayda minimum 2 kere wattman hatası alarak sistem resetlemesi yada ekranın kararıp 2-3 saniye sonra gelmesi gibi küçük sorunlar yaşıyorum bunlara alıştım artık önemsemiyorum. Şu an yaşadığım sıkıntıyı daha önce yaşamadım ama adım kadar eminim bu sıkıntıda ekran kartından kaynaklı sistem 1 saat önce watman hatası verecek gibi oldu ekran karardı, yayın izliyordum yayının sesi takıldı ve resetlendi buraya kadar her şey normal watman yedim zannettim fakat şu an ekran gelmiyor anakart da vga arıza ışığı yanıyor. Ramleri ve ekran kartını söküp taktım biraz bekledim arıza devam ediyor. Başka hangi yolları denemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartını neredeyse hiç kullanmıyorum tek işlevi ekrana görüntü vermek onu da başaramadı. Sistemde 2 aydır sadece knight online ve ara sıra da cs yada valo oynanıyor. Gün içinde ekran kartının fanlarının döndüğünü bile görmüyorum bu halde bile böyle saçma sıkıntılarla karşılaşıyorum.
psu asus rog strix 750w
işlemci 5600x
ram crucial balistix
b550gaming edge wifi
Ekran kartını neredeyse hiç kullanmıyorum tek işlevi ekrana görüntü vermek onu da başaramadı. Sistemde 2 aydır sadece knight online ve ara sıra da cs yada valo oynanıyor. Gün içinde ekran kartının fanlarının döndüğünü bile görmüyorum bu halde bile böyle saçma sıkıntılarla karşılaşıyorum.
psu asus rog strix 750w
işlemci 5600x
ram crucial balistix
b550gaming edge wifi