Arama sonuçları: *

1. O

Msı center ledler ayarlanmıyor

Bazen bendede oluyor hocam 1 2 güne geri geliyor.
  2. O

Bilgisayarıma hangi testleri yapmalıyım?

Hocam testi yaptım değerler böyle Ayarlar:4x Msaa 2560x1440p Ekran Kartı: MSI Rtx 4070 Super Gaming Slim X
  3. O

Monitörün kendi çözünürlüğünde mi yapayım hocam yoksa 1920x1080 mi
  4. O

Peki hocam Furmark (GL) mi (VK) mı
  5. O

Hocam peki furmark testini kaç dakika yapayım?
  6. O

Teşekkürler hocam memtest uzun süren bir test diye biliyorum gece yapsam daha iyi olmaz mı?
  7. O

Nasıl yapacağım hocam furmark testini vesayre
  8. O

Merhaba bilgisayarımı test etmek istiyorum fakat testler konusunda bilgim sıfır eskiden bir konu açmıştım fakat nasıl yapacağım veya nelere dikkat etmem gerektiği söylenmedi hangi testleri yapmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim ve nasıl yaparım?
  9. O

Bilgisayarıa açınca ekran gidip geliyor

Hocam peki açılırken başta bi geliyor sonra kapanıyor değil mi? Öyleyse bende tahminimce G-sync yi ayarlıyor monitörünüz destekliyorsa ondan olabilir
  10. O

Bilgisayarım Valorant Oynarken Donuyor?

Merhaba arkadaşlar sistemim valorant oynarken donuyor alt tab attığımda bazen donuyor kilitleniyor ve geri gelmiyor reset atmak durumunda kalıyorum sesim karşıya gidiyor oyun seslerinide duyuyorum ama donuyor bu durumu nasıl düzeltirim sistemim imzada.
  11. O

Bilgisayarım birden donuyor

Evet hocam ortalama 50-60 arası 1739473318 Benimde aklıma o geldi hocam çünkü dün güncellerken çok uzun sürdü ve olmadı tekrar kurdum.
  12. O

Bilgisayarım birden donuyor

Merhaba yeni sistem aldım fakat valorantta birden donuyor kilitleniyor arkada spotify açık başka bir şey çalışmıyor ne kadar beklersem bekliyeyim geri gelmiyor reset atmak durumunda kalıyorum. Not: Sistem özelliklerim imzamda.
  13. O

Bilgisayarımı uyku modundan çıkaramıyorum yardım

Teşekkürler yarın bir teknik desteği arayacağım ondan sonra deneyeceğim
  14. O

Hayır ben aldığımdada açılmıyor 1737662622 biosdan nereye bakıcağımı söyleyebilir misiniz pek bilmiyorum. Ve şöyle bir durum var kulaklığın ışıkları yanıyor.
  15. O

Merhaba bilgisayarımı uyku modundan çıkaramıyorum bir konu açtım fakat oradaki çözümler işe yaramadı bilgisayarı uykuya aldımda ne klavye çalışıyor nede mouse ne yaparsam yapayım düzelmedi ve sistemi yeni aldım hazır kendimde toplamadım bi yanlış yapma ihtimalim olmasın diye
  16. O

Bilgisayarımı uykudan çıkaramıyorum.

Deniyeyim hocam 1737660918 Düzelmedi hocam uykuya geçince Standby mode yazıyor
  17. O

Peki hocam uykuyu kapatırsam geri uyku moduna alabilir miyim benim sorunum uyku modundan çıkaramam
  18. O

Hocam format atmak beni çok uğraştırır bilgisayar şuan dolu. 1737656427 Buradaki çözümlerde işe yaramadı malesef hocam
  19. O

yardımcı olabilirseniz çok güzel olur
  20. O

Ne yapabilirim başka hocam olay günlüğünü atayımmı size?
Top Bottom