Merhaba bilgisayarımı test etmek istiyorum fakat testler konusunda bilgim sıfır eskiden bir konu açmıştım fakat nasıl yapacağım veya nelere dikkat etmem gerektiği söylenmedi hangi testleri yapmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim ve nasıl yaparım?
Merhaba arkadaşlar sistemim valorant oynarken donuyor alt tab attığımda bazen donuyor kilitleniyor ve geri gelmiyor reset atmak durumunda kalıyorum sesim karşıya gidiyor oyun seslerinide duyuyorum ama donuyor bu durumu nasıl düzeltirim sistemim imzada.
Merhaba yeni sistem aldım fakat valorantta birden donuyor kilitleniyor arkada spotify açık başka bir şey çalışmıyor ne kadar beklersem bekliyeyim geri gelmiyor reset atmak durumunda kalıyorum.
Not: Sistem özelliklerim imzamda.
Hayır ben aldığımdada açılmıyor
1737662622
biosdan nereye bakıcağımı söyleyebilir misiniz pek bilmiyorum. Ve şöyle bir durum var kulaklığın ışıkları yanıyor.
Merhaba bilgisayarımı uyku modundan çıkaramıyorum bir konu açtım fakat oradaki çözümler işe yaramadı bilgisayarı uykuya aldımda ne klavye çalışıyor nede mouse ne yaparsam yapayım düzelmedi ve sistemi yeni aldım hazır kendimde toplamadım bi yanlış yapma ihtimalim olmasın diye