- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapabilirim başka hocam olay günlüğünü atayımmı size?Bilemedim.
Ne yapabilirim başka hocam olay günlüğünü atayımmı size?Bilemedim.
Kasalara laptoplar kadar hakim değilim. Aklıma başka bir şey gelmiyor ama araştırabilirim.Ne yapabilirim başka hocam
Ne yapabilirim başka hocam
yardımcı olabilirseniz çok güzel olurKasalara laptoplar kadar hakim değilim. Aklıma başka bir şey gelmiyor ama araştırabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlışlıkla laptop atmışım link olarak.yardımcı olabilirseniz çok güzel olur
Uykusu gelmiştir reis o başlık ne yarıldımMerhaba bilgisayarımı uyku moduna aldığımda ne kadar klavye mouse ye bassamda uyku modundan cıkmıyorum bazen kasanın üstündeki power tuşu ile uykudan cıkıyor bazende kapatıyor bunu nasıl düzeltebilirim
Hocam format atmak beni çok uğraştırır bilgisayar şuan dolu.Uykusu gelmiştir reis o başlık ne yarıldımşaka bir yana format at hiçte çözemessen Windows sıfırlandır yeniden Windows kur formatla hallolur
Buradaki çözümlerde işe yaramadı malesef hocamYanlışlıkla laptop atmışım link olarak.
Bilmiyorum daha fazla üzgünüm. Yeşil siteyede bakabilirsiniz.Hocam format atmak beni çok uğraştırır bilgisayar şuan dolu.
Buradaki çözümlerde işe yaramadı malesef hocam
Peki hocam uykuyu kapatırsam geri uyku moduna alabilir miyim benim sorunum uyku modundan çıkaramam![]()
How to disable and re-enable hibernation - Windows Client
Explains how to turn off the hibernation feature in Windows.learn.microsoft.comMesaj otomatik birleştirildi:
Uyku ve hazırda bekletmeyi kapat
Ben direkt son çareyi dedim sana reis başka bir bilgim yok bu konu hakkında inşallah halledersinHocam format atmak beni çok uğraştırır bilgisayar şuan dolu.
Buradaki çözümlerde işe yaramadı malesef hocam
İnternete kablolu bağlanıyorsan şunu deneyebilirsin;Bende uykuya alamıyorum geri açılıyor![]()
Deniyeyim hocamİnternete kablolu bağlanıyorsan şunu deneyebilirsin;
ağ bağlantılarından bağlı olduğun ağa sağ tıkla özellikler - yapılandır - güç yönetimi - bu aygıt bilgisayarı başlatsın tikini kaldır.
Düzelmedi hocam uykuya geçince Standby mode yazıyorİnternete kablolu bağlanıyorsan şunu deneyebilirsin;
ağ bağlantılarından bağlı olduğun ağa sağ tıkla özellikler - yapılandır - güç yönetimi - bu aygıt bilgisayarı başlatsın tikini kaldır.