Neler Yeni

Aula F75 Kullanım yardımı lütfen.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Surucusunu indirip bu ekrandan sleep süresini 1dk 'e ayarlayıp dener misin? 1dk klavyeye dokunmadığında uykuya girip sönmesi lazım. Varsayılan uyku süresi 5 dakika, ondan sönmemiş olabilir.

Alıntıyı görüntüle
tamamdır şef 5 dk bekliyim bakalım 5 dk da sönerse sorun değil gece kendi kendine pilini bitirmesin yeter.
yazılımı da hiç kuırmadım gerek yok ya.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Adem Oney
tamamdır şef 5 dk bekliyim bakalım 5 dk da sönerse sorun değil gece kendi kendine pilini bitirmesin yeter.
yazılımı da hiç kuırmadım gerek yok ya.
Hocam kılavuzu okudumda kablolu moda çekin diyor eçzaten kablo takılı olmadığından gücü kesecek yazıyor şu da ingilizcesi
Turn the switch to wired (no USB power supply), the keyboard will be turned off, and the built-in battery will stop supplying power to the keyboard.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek sıkıntı bende dönen tuş çalışmıyor

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Adem Oney
neymiş şefim banada destek
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam uyku moduna alıyor herhalde o komple kapatmıyor sanırım.
kılavuzu okudumda kablolu moda çekin diyor zaten kablo takılı olmadığından gücü kesecek yazıyor şu da ingilizcesi
Turn the switch to wired (no USB power supply), the keyboard will be turned off, and the built-in battery will stop supplying power to the keyboard.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Hallettin mi hocam dediğim şekil
Hocam yok ya kablolu moda al kapat sürekli switchle oynamak switchi bozar diye düşünüyorum normal direk öyle switchi kapatıyorum herhalde kapalı kalınca kendini kapatır tüm cihazlarım öyleydi dongledan güç alamayınca kapanırdı.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Adem Oney
Hocam yok ya kablolu moda al kapat sürekli switchle oynamak switchi bozar diye düşünüyorum normal direk öyle switchi kapatıyorum herhalde kapalı kalınca kendini kapatır tüm cihazlarım öyleydi dongledan güç alamayınca kapanırdı.
zaten bende kablolu moda al demiştim hocam öyle kapanıyormuş sitesinde de öyle yazıyor zaten güç olmayınca çalışmıyor

Top Bottom