Neler Yeni

Bilgisayarımı uyku modundan çıkaramıyorum yardım

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eymen
Merhaba bilgisayarımı uyku modundan çıkaramıyorum bir konu açtım fakat oradaki çözümler işe yaramadı bilgisayarı uykuya aldımda ne klavye çalışıyor nede mouse ne yaparsam yapayım düzelmedi ve sistemi yeni aldım hazır kendimde toplamadım bi yanlış yapma ihtimalim olmasın diye

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Eymenarthur
Merhaba bilgisayarımı uyku modundan çıkaramıyorum bir konu açtım fakat oradaki çözümler işe yaramadı bilgisayarı uykuya aldımda ne klavye çalışıyor nede mouse ne yaparsam yapayım düzelmedi ve sistemi yeni aldım hazır kendimde toplamadım bi yanlış yapma ihtimalim olmasın diye
uyku moduna kendisimi giriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,505
İsim
Yuzarsef
Yeteri kadar uyuyamıyor ise uyanmaz veya astigmat olabilir. Sevgiyle yaklaşmalısın bence. Noxus'lu şakaları bir yana uyku modundan çıkmıyor ise bios güç kesiyordur ondan portlara takılan cihazları okumaz. BIOS ayarlarına bir bak ayriyeten de uyku modundan çıkmıyınca ben direkt açma kapana tuşuna basıyordum oluyordu. Bu sende olmuyorsa uyku modu yerine ekranı karart yapabilirsin.

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uyku moduna kendisimi giriyor
Hayır ben aldığımdada açılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeteri kadar uyuyamıyor ise uyanmaz veya astigmat olabilir. Sevgiyle yaklaşmalısın bence. Noxus'lu şakaları bir yana uyku modundan çıkmıyor ise bios güç kesiyordur ondan portlara takılan cihazları okumaz. BIOS ayarlarına bir bak ayriyeten de uyku modundan çıkmıyınca ben direkt açma kapana tuşuna basıyordum oluyordu. Bu sende olmuyorsa uyku modu yerine ekranı karart yapabilirsin.
biosdan nereye bakıcağımı söyleyebilir misiniz pek bilmiyorum. Ve şöyle bir durum var kulaklığın ışıkları yanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,505
İsim
Yuzarsef
bıos da hızlı başlatma gibi bir seçenek olmalı onun açık olmasını sağlayın.

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular