Merhaba bilgisayarımı test etmek istiyorum fakat testler konusunda bilgim sıfır eskiden bir konu açmıştım fakat nasıl yapacağım veya nelere dikkat etmem gerektiği söylenmedi hangi testleri yapmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim ve nasıl yaparım?
Nasıl yapacağım hocam furmark testini vesayremem test-furmark (sonuçlarını yapay zekaya söylersen donanım hakkında detaylı cevap verir) ve benchmark yapman kâfi gelecektir birde crystal disk ile disk sağlıklarına bakabilirsin.
internete direkt yaz furmark indir diye memtest indir diye çıkıyor direkt program oto yapıyor zatenNasıl yapacağım hocam furmark testini vesayre
Teşekkürler hocam memtest uzun süren bir test diye biliyorum gece yapsam daha iyi olmaz mı?internete direkt yaz furmark indir diye memtest indir diye çıkıyor direkt program oto yapıyor zaten
sana kalmış kardom keyfine göre ama ddr4 ve üstü ise uzun sürmüyor çokTeşekkürler hocam memtest uzun süren bir test diye biliyorum gece yapsam daha iyi olmaz mı?
Hocam peki furmark testini kaç dakika yapayım?sana kalmış kardom keyfine göre ama ddr4 ve üstü ise uzun sürmüyor çok
max 30dk yap idealı 15-18dk civarında olacaktır 8x msaa da zorlarsın 15 dakka yeterli gelirHocam peki furmark testini kaç dakika yapayım?
Peki hocam Furmark (GL) mi (VK) mımax 30dk yap idealı 15-18dk civarında olacaktır 8x msaa da zorlarsın 15 dakka yeterli gelir
vk ile yap daha çok yük biner daha temiz olur sonuçPeki hocam Furmark (GL) mi (VK) mı
Monitörün kendi çözünürlüğünde mi yapayım hocam yoksa 1920x1080 mivk ile yap daha çok yük biner daha temiz olur sonuç
monitör çözünürlüğünde yap kardom ama min 1920x1080 yapMonitörün kendi çözünürlüğünde mi yapayım hocam yoksa 1920x1080 mi