Arama sonuçları: *

1. Pindəeros

GTA 5 kenarlar pürüzlü ve bulanık

sistemini ve oyun grafik ayarlarını da paylaşır mısın
  2. Pindəeros

Sıfır sistem Ethernet bağlantısı sorunu

Sıfır sistem aldı arkadaşım daha az önce geldi her şey tamam ama etherneti görmüyor. telefondan driveri indirip kurduk 2 kablo denedik modemdeki 4 lan portunuda denedik bağlanamadık bildiğiniz bi ayar vs varmı Asus prime a 320m f asus gtx 1660 super 8gb 3200mhz ram 550w 80+ psu 240gb ssd
  3. Pindəeros

hdd nasıl sıfırlanır

başlata msconfig yazıyorsun açılan pencereden önyükleme diyorsun yukarda 2 adet sistem gözükür hangisini silmek istiyorsan seçerek sil diyorsun sildikten sonra yeniden başlatıp disk yönetiminden biçimlendirebilirsin. 1597520686
  4. Pindəeros

Çözüldü✓ İadeye gönderdiğim ürünüm geri bana getirildi?

kardeşim yaşadığın sorun nedir peki wasd ile
  5. Pindəeros

İÇ DONANIMLARI YÜKSELTMEK

işlemciyi fx8000 serisine upgrade edip ekran kartını da rx 570 580e yükseltebilirsin bence
  6. Pindəeros

Ekran kartı dönüştürücüleri

hocam r9 280x r9 270x gt9600 kullandım 24+5 pin ile sıkıntı yoktu ama 24+1 pin kullanmadım hiç
  7. Pindəeros

Ekran kartı dönüştürücüleri

Selamın aleyküm herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar bugün sapphire rx 570 nitro+ oc 4gb aldım monitörüm lg flatron w2234s 1680x1050p 60hz 4 5 ay kadar monitör alamayacağım monitörüm vga çıkışlı ekran kartının da çıkışları 2 hdmi portu 1 tane 24+1 dvi portu 2 display portu var şuan tv ye...
  8. Pindəeros

Ssd ile 20-30 snde açılıyor

Arkadaşımda 120gb ssd var neredeyse aynı sistemlerimiz hatta benimki daha yüksek ancak o 5 10 saniyede açılırken benimki 30 saniyeye kadar uzuyor
  9. Pindəeros

Dizüstü bilgisayardan çıtırtı gelmesi

Hdd li sistemse hdd den geliyor olabilir
  10. Pindəeros

Ssd ile 20-30 snde açılıyor

Arkadaşlar wd240gb 545/465mb sata ssd aldım bugün geldi kargodan taktım windowsu kurdum. Kullanımda en ufak sıkıntı yok çatır çatır açıyor uygulamaları ancak düğmeye basmamla masaüstüne gelmesi arasında 20 30 saniye var. Hdd ile 40 saniyede açılıyordu. Son bios zamanı 10 saniyenin hep üzerinde...
  11. Pindəeros

Furmark Testi Donması

2. el mi aldınız kartı?
  12. Pindəeros

Windows nasıl kurulur?

sormak lazım bilmiyorum o konuda bir şey
  13. Pindəeros

Windows nasıl kurulur?

anakartın modeli ile internette araştırma yapabilirsin. yada sistemi alacaksan bu windows buna kurulacak sistemi aldığında biosa girip fotoğraf atarak yeni konu veya bu konuyu hortlatabilirsin elimizde resim olduğunda daha detaylı kesin cevaplar verebiliriz.
  14. Pindəeros

Gpu az kullanım sorunu

Gta5 online sıkıntılı diye biliyorum kullanmıyor ekran kartını o yüzden en yüksekte oyna :D
  15. Pindəeros

Windows nasıl kurulur?

sistemi aldığında zaten windowsu kurmuş ancak etkinleştirilmemiş şekilde gönderirler sanırım
  16. Pindəeros

Windows nasıl kurulur?

burada rüfus kullanımını anlatıyor
  17. Pindəeros

Windows nasıl kurulur?

ram frekansını vs daha sonra da yapabilirsin bi bilgisayardan windowsun iso dosyasını indirip rüfus programıyla en az 8 gblık bir flaşa yazdırman gerekiyor. daha sonrası bilgisayara flaşa atıp biosun ana menüsünde boot etmen için flash diskin gözükecektir. ona basıp devam edeceksin.
  18. Pindəeros

Hız testlerindeki hızı indirme yaparken alamıyorum

Arkadaşlar Türknet 35Mbit lik paketini kullanıyorum. 6mbit upload 33-34 mbit download alıyorum. memnunum ancak 32mbit ile saniyede en az 4 MB indirmem gerekirken 3.5-3.8 indiriyorum 4ü steamdan bişey indirirken vs bile göremiyorum. görev yöneticisi>performansdan baktığımda da sistem 28-29 mbit...
  19. Pindəeros

GTA V GPU Kullanımı %40 CPU %30

İlk fotoğraftaki MSAA yı X2 yapıp dener misiniz ekran kartına yük bindirecektir.
  20. Pindəeros

KASA ÖTÜYOR

Genellikle normal çalışıyor lakin bazende mouseı hareket ettirdiğim gibi kasadan sinir bozucu ve aşırı yüksek bi tiz ses geliyor. mousei hareket ettirmeyi bıraktığım gibi ses kesiliyor. Sistem imzada yer alıyor. 1591197107 Coilwhine diyenler oldu ama günlük 5 6 saat oynuyorum haftada maximum 1 2...
Top Bottom