Neler Yeni

Ssd ile 20-30 snde açılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
Arkadaşlar wd240gb 545/465mb sata ssd aldım bugün geldi kargodan taktım windowsu kurdum. Kullanımda en ufak sıkıntı yok çatır çatır açıyor uygulamaları ancak düğmeye basmamla masaüstüne gelmesi arasında 20 30 saniye var. Hdd ile 40 saniyede açılıyordu. Son bios zamanı 10 saniyenin hep üzerinde. Bios sıfırlamama rağmen gene bir şey değişmedi. Bilen yazabilir mi

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
HDD Takınca bende de yavaşlama olmuştu. 20Sn normal.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Arkadaşlar wd240gb 545/465mb sata ssd aldım bugün geldi kargodan taktım windowsu kurdum. Kullanımda en ufak sıkıntı yok çatır çatır açıyor uygulamaları ancak düğmeye basmamla masaüstüne gelmesi arasında 20 30 saniye var. HDD ile 40 saniyede açılıyordu. Son bios zamanı 10 saniyenin hep üzerinde. Bios sıfırlamama rağmen gene bir şey değişmedi. Bilen yazabilir mi
Bende de ssdi var 20 saniyede açılıyor son bios zamanı 9 saniye hep. Windows üzerinden hızlı başlatmayı açarak ve bios üzerinden fast bootu etkinleştirerek daha hızlı açılmasını sağlayabilirsiniz. Birde bios üzerinden sistem üzerindeki elektriği kesmeme gibi bir özellik vardı onu da aktif edersen sistem kapatsan bile uykudaymış gibi gözükecek ama sistem açık olacak düğmeye basınca direkt açılır. Fakat parçalar full çalışır kapatsan bile elekktrik yer yani.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Arkadaşlar wd240gb 545/465mb sata ssd aldım bugün geldi kargodan taktım windowsu kurdum. Kullanımda en ufak sıkıntı yok çatır çatır açıyor uygulamaları ancak düğmeye basmamla masaüstüne gelmesi arasında 20 30 saniye var. HDD ile 40 saniyede açılıyordu. Son bios zamanı 10 saniyenin hep üzerinde. Bios sıfırlamama rağmen gene bir şey değişmedi. Bilen yazabilir mi
Bence normal benim masaüstü pc de o civar açılıyor ama asus logosu geldikten sonra 9 saniye logo gelene kadar sürüyor bir 10 saniyede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşımda 120gb ssd var neredeyse aynı sistemlerimiz hatta benimki daha yüksek ancak o 5 10 saniyede açılırken benimki 30 saniyeye kadar uzuyor

Top Bottom