Arama sonuçları: *

1. QuaiWaT

windows 11 den kurtulmak

Windows.old diye bir dosya eğer C:/ diski içerisinde var ise onu silebilirsin.
  2. QuaiWaT

Çözüldü✓ oyunlarda daha önce olmayan kasma donma sorunları

Gelen güncellemeler sebep olmuş olabilir. Ya da güncellememişsindir.
  3. QuaiWaT

Uygulamalar açılmıyor 0xc00000ile başlayan hatalar alıyorum

Yaşadığın sorunla ilgili net bir cevabım yok ama Windows 10 kullanan bir tanıdığımda ve bende aynı sorun olmuştu. 0xc00000 ile başlayan hata kodlarını genellikle Discord uygulamasını açarken alıyorduk. Araştırınca virüs kaynaklı olduğunu öğrendik. Eğer sisteminizde virüs varsa hataların kaynağı...
  4. QuaiWaT

Win 11 e Geçmelimiyim

Windows 11 Home kullanıcısıyım. Arada bir iki bug ile karşılaşabiliyorum ama bunlar düzelir elbet. Aman aman şeyler değil ama günlük kullanımda rahatsız edebiliyor şahsen.
  5. QuaiWaT

pc oyun sırasında aniden kapanıp baştan açılıyor

Sorularım şunlar; Mavi ekran hatası aldın mı? İşlemci voltajı yüksek veya düşük mü? İşlemciniz kaç GHz de çalışıyor ve işlemcinizin Marka/Modeli nedir? Ekran kartınızın PCI Express portuna düzgün bağlı olduğuna emin misiniz?
  6. QuaiWaT

Format sonrası error

düzeldi mi hocam
  7. QuaiWaT

Format sonrası error

Hocam Türkçeyi biraz daha iyi kullanabilirdiniz. Aldığınız SSD yi normal satıcıdan mı yoksa Firmalardan mı aldınız? veya Virüs taraması yaptınız mı aldıktan sonra?
  8. QuaiWaT

''yerleşik denetleyicinin belirlenmiş zaman limiti içinde BIOS'a erişemiyor''

HP laptobumda 5 kere yavaş 3 kere hızlı ışık yanıp sönüyor capslock tuşunda. Ne anlama geldiğine https://support.hp.com/tr-tr/document/ish_2759627-2540227-16 sitesinden baktım bana '' Bu durum, yerleşik denetleyicinin belirlenmiş zaman limiti içinde BIOS'a erişemediğini gösterir'' yazıyordu ve...
  9. QuaiWaT

HDD Diski %90 ile %100 arasında geziyor ve SSD de %1 %10 arası değişiyor

şuan diskin drumu %0 %1 ama %11 %46 %98 gibi değerleride görüyorum ve disk HDD. SSD olan disk şuan %0 ama %1, %3, %4 gibi değerler görüyorum. Laptop zaten kafası güzel WHEA_UNCORRECTABLE_EROR hatası alıyordum sürekli, şimdi ise almıyorum ama HDD ye yüklü oyunlar güncellenmiyor. bu bilgisayar...
  10. QuaiWaT

HP Pavilion gaming laptop fan ve pc acılırken ki disk sorunu.

soğutmayı alınca sıcaklık düşüşü olursa ghz 3 gibi olur mu? ani oyunda başta işlemci 50 derece iken 4007mhz sabit 70 cıkınca 3200 90 olunca 1800 2100 arası oluyor
  11. QuaiWaT

98 derece ama notebook soğutucu alacağım. üflediğinde soğuk üflüyen bir şey planlıyorum
  12. QuaiWaT

Arkadaşlar merhaba. 2019 aralık ayından beri olan hp gaming laptopum var vatandan aldık 1 haftaya yakın süredir teknik servisten geldi. PC ilk gün normaldi sonra ki gün fan hatası verdi ondan 2 gün sonrada windows acılma ekranında 10 saniye bir yazı cıkıyor tuşa basınca pc acılıyor basmayıp...
  13. QuaiWaT

Sıfırlanan telefonu eski hale getirilirmi

nasıl dosyalar bide yine hesap istiyor recovery uygulamalarıda
  14. QuaiWaT

Ya ama telefondan direkt eski şeylere dönemez iyim o hesaplarda yedek almadıkki h
  15. QuaiWaT

Hesabını bilmiyor babam ya 1615925932 Nasıl ama
  16. QuaiWaT

Ama fotoğrafları değil uygulamalarında almam gerek
  17. QuaiWaT

S10 Samsung babamın ama
  18. QuaiWaT

Na sıl pluyor