Çözüldü✓ oyunlarda daha önce olmayan kasma donma sorunları

Reaksiyon skoru
0
yeni parçalar aldım belki 1 hafta olmuştur. ilk aldığımda kasma donma sorunu yoktu fakat birkaç gün öncesine kadar. minecraftta 500fps ye yakın değerler görüyordum ama şuan oyunu oynayamıyorum bile.

Gelen güncellemeler sebep olmuş olabilir. Ya da güncellememişsindir.
kasma takılma yaşamadan önce güncellemiştim sorun olmamıştı ne olduysa bu hafta oldu pc accelerate pro yüklüydü bilgisayarıma crackli oyun yüklemeye çalışmıştım onunla beraber yüklenmiş sanırım sonra zararlı olduğunu öğrenince silmiştim bilgisayardan ondan kaynaklanmış olabilir mi silmeme rağmen msi afterburnerda oyunlarda iken sıfır gpu kullanımı yazıyor.

ekran kartın amd ise adrenalin 22.5.1 sürümünü yükle , güncel sürümlerde bende de takılma yapmaya başladı amd saçmalayıp deli ediyor adamı

kartın driverı güncel mi kontrol eder misin

windows güncelleme geçmişini kontrol et bide en son ne zaman neleri yüklemiş , güncelleme geri çektirmen gerekir belki
yeni güncelleme gelmişti az önce yükledim şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows güncelleme geçmişini kontrol et bide en son ne zaman neleri yüklemiş , güncelleme geri çektirmen gerekir belki
bir kaç hafta önce takılma yaşamazdım acaba yanlış bir şey mi indirdim ondan kaynaklı olabilirmi pc den anlamıyorum biraz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,991
Üyeler
185,204
Son üye
MirsadC
Geri