HP Pavilion gaming laptop fan ve pc acılırken ki disk sorunu.

QuaiWaT

80+
Reaksiyon skoru
100
Arkadaşlar merhaba. 2019 aralık ayından beri olan hp gaming laptopum var vatandan aldık 1 haftaya yakın süredir teknik servisten geldi. PC ilk gün normaldi sonra ki gün fan hatası verdi ondan 2 gün sonrada windows acılma ekranında 10 saniye bir yazı cıkıyor tuşa basınca pc acılıyor basmayıp bekleyince C: Repearing yazıyor sonra gene açılıyor pc. bide işlemci oyunlarda 1.5 2.4 ghz arası calısırken oyun açılmayınca 3.7 3.9 ghz arası calısıyor. eskiden böyle problemler yoktu (teknik servise yollamadan önce fan problemi gene vardı) bunlar hakkında bilgi verecek biri var mı ? veya nasıl düzeltilebileceği

boşta iken 3.9 da çalışması normal sağ alttaki pil simgesinden daha iyi pil modunu seçerseniz düzelir ama oyunda kapatmanızı öneririm birde işlemciniz oyunda kaç dereceye çıkıyor

boşta iken 3.9 da çalışması normal sağ alttaki pil simgesinden daha iyi pil modunu seçerseniz düzelir ama oyunda kapatmanızı öneririm birde işlemciniz oyunda kaç dereceye çıkıyor
98 derece ama notebook soğutucu alacağım. üflediğinde soğuk üflüyen bir şey planlıyorum

98 derece ama notebook soğutucu alacağım. üflediğinde soğuk üflüyen bir şey planlıyorum
oyunda ghz in düşmesi kötü bir şey pavilion ve eski omenlerde ısınma sorunu var maalesef baya bendede c repearing hatası vardı kendi kendine düzeldi

oyunda ghz in düşmesi kötü bir şey pavilion ve eski omenlerde ısınma sorunu var maalesef baya bendede c repearing hatası vardı kendi kendine düzeldi
soğutmayı alınca sıcaklık düşüşü olursa ghz 3 gibi olur mu? ani oyunda başta işlemci 50 derece iken 4007mhz sabit 70 cıkınca 3200 90 olunca 1800 2100 arası oluyor

soğutmayı alınca sıcaklık düşüşü olursa ghz 3 gibi olur mu? ani oyunda başta işlemci 50 derece iken 4007mhz sabit 70 cıkınca 3200 90 olunca 1800 2100 arası oluyor
çok bilemiyorum benim işlemcim 97 derecede bile kısmıyor 4000 sabit :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,118
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri