Arama sonuçları: *

1. Quill

Çözüldü✓ 2. monitor baglayamadim.

Laptop kablo ile ikinci ekran olarak kullanılamıyor. Space desk gibi programlarla yansıtılabiliyor. Ama kablo ile bağlanmış tadı vermez diye düşünüyorum.
  2. Quill

BİOS GÜNCELLEME İÇİN 4GB YETERLİ Mİ?

Bazı flash belleklerde biçimlendir kısmında fat32 olmuyor. Eğer yoksa fat32 formatter programını kullanabilirsin.
  3. Quill

Winload.efi 0xc00000e9 hatasy

Format flaşı takip format ekranına gitmeye çalışın. Sol alttan sistem onar kısmına gelin. Komut sistemini açıp bootrec /fixboot bootrec /fixmbr bootrec /rebuildbcd yazın. Ben bu şekilde çözmüştüm. Boot manager tuşu ile erişemiyorsanız ilk olarak bios a gidin ordan flaşı seçin.
  4. Quill

İnternet sayfasındaki reklamları nasıl engellerim ?

Normal adblock kullanırken bazı sitelerde devam etmek için adblock u kapatmalısınız diye uyarı alıyordum bunu plus da yaşıyormusun? @Exanimu
  5. Quill

İnternet sayfasındaki reklamları nasıl engellerim ?

adblock fasa fiso uBlock Origin kullan
  6. Quill

Kasamdan normalde gelmezsen mesela Valoranta girerken bzzzt gibi bir ses geliyor

Coil whine olabilir grafik ayarlarını değiştirirken ses tonuda değişiyor mu?
  7. Quill

Valorant metin belgesi oluşturuyor

Nasil cozdunuz bendede ver isimli txt cikiyor
  8. Quill

Rat Yemiş Olabilir Miyim?

Başka bir bilgisayardan flash belleğe Windows iso su yazdir. Bios tarafinda çalıştığını söyledin formatda atabilirsin bu şekilde. Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor.
  9. Quill

Mavi Ekran Temiz kurulum yaparken mavi ekran yedim

ssd yi seçip ileri demen yeterli seçtiğin diske kuracaktır mavi ekran kodunu alamadınmı?
  10. Quill

Jscreenfix sonrası Ölü pikselin azalması

Ölü pixel böyle olmaz bu ölü monitör olmuş
  11. Quill

Ankara'da Bilgisayar Toplayacak Yer

Abdullah abinin çok detaylı toplama videosu var en ince ayrıntısına kadar anlattığı için 40dk falandı onu izlesen yapamazmısın?
  12. Quill

Oyunlarda Düşük Fps Sorunu

Biostar iyi değil biliyorum ama neden sadece benim işlemcimde düşük fps veriyor da aynı anakarta ryzen 5 5600x işlemciyi taktığımda diğer anakart ile birebir aynı fps i veriyor ?
  13. Quill

@RevDeisDou
  14. Quill

Denedim zaten fakat düzelmiyor. Aynı işlemci neden benim anakartım da düşük fps veriyor da farklı anakart da vermiyor anlayamadım. Aynı şekilde farklı işlemci benim anakartım da sorun yaratmıyor.
  15. Quill

2k monitör kullanıyorum. Ve aynı işlemciyi yine farklı marka b550 anakart üzerinde aynı parçalar ile denedim zaten. Sorun düzeliyor anlamadım
  16. Quill

Merhaba arkadaşlar oyunlarda düşük fps sorunum var. Ryzen 5 3600 işlemci ve Rtx3060ti ekran kartım var. Kendi sistemimi sadece anakart onunki olacak şekilde kuzenimin bilgisayarına geçirdim ve sorun ortadan kalktı. R5 3600 işlemcimde yüksek fps alabiliyordum. Bunu görünce anakart da sorun...
  17. Quill

Biostar B450MH Anakart TPM 2.0 sorunu

Ben çözemedim çözebilen varsa yardımcı olabilir mi?
  18. Quill

Aşırı FPS Drop ve Stuttering (RTX 3060 - Ryzen 5 3600)

Sıcaklık değerlerine baktınız mı?
  19. Quill

Sızce bu kadın dolandırıcı mı ?

Telefon numarası cevabı veriyor.
  20. Quill

Gaming.gen.tr müşterisinin yaşadığı yurtiçi kargo problemi

Her yurtiçi şubesi bir değildir önemli olan çalışanın ahlakıdır.
Top Bottom