Neler Yeni

Biostar B450MH Anakart TPM 2.0 sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir Acu
Arkadaşlar merhaba sistemim Ryzen 3 3100 Gtx 1650 Super 4 GB Biostar B450MH anakart 8 GB ram dün sorunsuz bir biçimde Windows 11 e geçiş yaptım kurulumu tamamladım oyunlarımı yükledim fakat Valoranta girince TPM 2.0 hatası alıyorum internetten çözümlere baktığımda çoğu kişi farklı ayarlar deniyor. Secure boot u aktif hale getiriyor fakat benim BİOS da secure boot veya tpm gibi ayarların hiçbiri yok yardımcı olur musunuz attığım fotoğrafta TPM 2.0 açık gözüküyor ama hala Valoya giremiyorum
Screenshot_2.png

brsokcu

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba sistemim Ryzen 3 3100 Gtx 1650 Super 4 GB Biostar B450MH anakart 8 GB ram dün sorunsuz bir biçimde Windows 11 e geçiş yaptım kurulumu tamamladım oyunlarımı yükledim fakat Valoranta girince TPM 2.0 hatası alıyorum internetten çözümlere baktığımda çoğu kişi farklı ayarlar deniyor. Secure boot u aktif hale getiriyor fakat benim BİOS da secure boot veya tpm gibi ayarların hiçbiri yok yardımcı olur musunuz attığım fotoğrafta TPM 2.0 açık gözüküyor ama hala Valoya giremiyorum Alıntıyı görüntüle
aynı anakartta aynı sorunu yaşıyor @Hkncn001 çözebildiniz mi

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Ben çözemedim çözebilen varsa yardımcı olabilir mi?

KOVLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan Kaan Avcı
valorant oynamak istiyorsan windows 10 a geçiş yap yada çözülmesini bekle bro bende aynı sorunu yaşıyorum

Top Bottom