Bence temiz kurulum yapmak en iyisiBilgisayar güncelleştirme yapıyordu ve yanlışlıkla bilgisayarı kapattım daha sonrasında yeniden başlattığımda aldığım hata fotoğrafdaki şekilde.Windows 10 kurulu bir flash belleği takıp onunla başlattığımda gene yazısız bir mavi ekrana gidiyor.Hata
Hayır temiz kurulum da yapamıyorum windows flashını takıp onunla başlattığımda mavi bir ekran oluyor ve hiç bir pencere açılmıyor.Flashı düzgün çalıştırsa internette bazı çözümler buldum onları deneyeceğim ama çalıştırmıyor.Bence temiz kurulum yapmak en iyisi
Nasıl ya?Hayır temiz kurulum da yapamıyorum windows flashını takıp onunla başlattığımda mavi bir ekran oluyor ve hiç bir pencere açılmıyor.Flashı düzgün çalıştırsa internette bazı çözümler buldum onları deneyeceğim ama çalıştırmıyor.
Nasıl ya?
SSD/HDD bisekilde silmemiz lazım buda yalnizca temiz kurulumla olur Flash ta bir sorun olmadığına emin miyiz?
Olsun hocam açıldığı biran anakart elinizde kaldı sandımMesaj otomatik birleştirildi:
Şu an bios ayarlarını varsayılana sıfırlayıp denediğimde düzeldi.Şaka gibi oysaki hiç bir ayarı değiştirmemiştim.