Neler Yeni

Winload.efi 0xc00000e9 hatasy

glelen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Ertop
Bilgisayar güncelleştirme yapıyordu ve yanlışlıkla bilgisayarı kapattım daha sonrasında yeniden başlattığımda aldığım hata fotoğrafdaki şekilde.Windows 10 kurulu bir flash belleği takıp onunla başlattığımda gene yazısız bir mavi ekrana gidiyor.Hata

Bilgisayar güncelleştirme yapıyordu ve yanlışlıkla bilgisayarı kapattım daha sonrasında yeniden başlattığımda aldığım hata fotoğrafdaki şekilde.Windows 10 kurulu bir flash belleği takıp onunla başlattığımda gene yazısız bir mavi ekrana gidiyor.Hata
Bence temiz kurulum yapmak en iyisi

glelen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Ertop
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence temiz kurulum yapmak en iyisi
Hayır temiz kurulum da yapamıyorum windows flashını takıp onunla başlattığımda mavi bir ekran oluyor ve hiç bir pencere açılmıyor.Flashı düzgün çalıştırsa internette bazı çözümler buldum onları deneyeceğim ama çalıştırmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de sıfırlamak istemiyorum önemli dosyalar vardı.

Hayır temiz kurulum da yapamıyorum windows flashını takıp onunla başlattığımda mavi bir ekran oluyor ve hiç bir pencere açılmıyor.Flashı düzgün çalıştırsa internette bazı çözümler buldum onları deneyeceğim ama çalıştırmıyor.
Nasıl ya?

SSD/HDD bisekilde silmemiz lazım buda yalnizca temiz kurulumla olur Flash ta bir sorun olmadığına emin miyiz?

glelen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Ertop
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl ya?

SSD/HDD bisekilde silmemiz lazım buda yalnizca temiz kurulumla olur Flash ta bir sorun olmadığına emin miyiz?

Şu an bios ayarlarını varsayılana sıfırlayıp denediğimde düzeldi.Şaka gibi oysaki hiç bir ayarı değiştirmemiştim.

Şu an bios ayarlarını varsayılana sıfırlayıp denediğimde düzeldi.Şaka gibi oysaki hiç bir ayarı değiştirmemiştim.
Olsun hocam açıldığı biran anakart elinizde kaldı sandım 😅

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Format flaşı takip format ekranına gitmeye çalışın. Sol alttan sistem onar kısmına gelin. Komut sistemini açıp
bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr
bootrec /rebuildbcd
yazın. Ben bu şekilde çözmüştüm. Boot manager tuşu ile erişemiyorsanız ilk olarak bios a gidin ordan flaşı seçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,184
Üyeler
164,791
Son üye
yezzy111
Top Bottom