Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Ekran soket dönüştürücüsü

Arkadaşlar herkese selamlar. İyi forumlar. Bende 2 tane monitör 1 tane televizyon var ve TV'nin arayüzü çok yavaş olduğu için PC'yi bağladım. Ekran kartım GTX1660 Super, işlemci de Ryzen 3600. Benim ekran kartımda 3 adet Displayport 1 tane HDMİ portu var. Ana monitörüm dp port, ikinci monitörüm...
  2. Sahin416

ekran kartı kullanımı aşırı düşük (tekrar açıyorum konuyu)

Şimdi güzel kardeşim 2 sorum var sana. Birincisi oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsun ve hangi ayarlarda alıyorsun öncelikle bunu bi paylaş. Ardından ekran kartının düşük kullanımı hangi anlamda düşük ? Vram kullanımın mu düşük ? Mhz değerlerin mi düşük ? Voltaj değerlerin mi düşük ? Ya da...
  3. Sahin416

Ekran kartından 3 kere beyaz ışık çıkıyor

Bu gücün alındığını gösterir herhangi bir sorun teşkil etmiyor güzel kardeşim
  4. Sahin416

Tüm parçalar çalışıyor ama PC açılmıyor

Tamam hocam benimle iletişime geçer misiniz
  5. Sahin416

Tüm parçalar çalışıyor ama PC açılmıyor

Adım adım gidelim dostum öncelikle şu soruma cevap ver. Kablolama ve pc toplamasını sen mi yaptın ?
  6. Sahin416

Tt fiber internet nasıl bağlatılır ?

Hocam eğer fiberin kendisini almak isterseniz tabii ki paket değişikliği yapılacaktır ve bir üst pakete geçerseniz cayma bedelinizde indirim yapılabileceğini düşünüyorum. Ek olarak fiberin kendisini bizzat almak isterseni tabii ki gpon bağlanacaktır. Dalgalanma kopma veya farklı şikayetler...
  7. Sahin416

USB Ethernet Dönüştürücü Kullanılır mı?

Yoo yaşamazsın telefondaki interneti de bilgisayara aktarabilirsin oda bi seçenek
  8. Sahin416

Fan Bağlamak İçin Anakartta Slot Yok

Msi H110M Pro-D
  9. Sahin416

Nerden bulabilirim link atar mısınız ne diye aratmalıyım
  10. Sahin416

,https://www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-argb-usb-30-mid-tower-kasa/ Arkadaşlar bu kasayı aldım kablolamasını bağlantısını herşeyini yaptım ancak öndeki 3 fan çalışıyor, arkadaki egzoz fanını anakarta bağlayacak yer yok. Ne yapacağım? Fan ARGB
  11. Sahin416

Bilgisayarım Eskisine Göre Daha Yavaş Açılıyor

Dostum 70 gb alan yeterli olacaktır windows'un rahat çalışması için. Hız konusunda da diski formatlamanı öneririm. En son çaren bu sanırım. Çünkü 5 saniye ile 33 saniye arasında ciddi fark var.
  12. Sahin416

Bilgisayarım Eskisine Göre Daha Yavaş Açılıyor

Kullandığın diske göre değişiklik gösterir, Diskin doluluk oranına göre değişiklik gösterir, Bilgisayardaki yüklenmiş ve silinmiş dosyaların kalıntıları da etkiler, Yerinde olsam format atıp temiz bir kurulum ile sadece kullandığım uygulamaları ve oyunları kurup test ederdim. Eğer eski hızına...
  13. Sahin416

Rx570 Ekran bozuluyor bilgisayar çöküyor

denemekten zarar gelmez dostum
  14. Sahin416

Ekran kartı boşta da böyle sorunlar çıkarıyorsa genellikle çip veya besleme hatasıdır ki bunların da tamiri yeni bir kart almakla eş değer dostum
  15. Sahin416

Dostum ekran kartının fiziksel bir hasarı varsa ve bu hasar elektrik kesintisi ile ilgiliyse sadece oyunlarda değil günlük işlerinde de (youtube google veya masaüstü) sıkıntı çıkartır. Ekran kartı sadece yük altında mı böyle yapıyor ?
Top Bottom