Arama sonuçları: *

1. Semihz

Elektrik Giderse PC Yanar Mı

Akımı düzenliyor aşırı akım gelirse felan ama elektrik kesintisi hep oluyor diyorsun illaki zarar verir diye düşünüyorum.
  2. Semihz

Elektrik Giderse PC Yanar Mı

Akım korumalı priz
  3. Semihz

pc de kasma donma sorunu

1681777711 Resim gönderemiyorum bazi sorunlarla karsilastik hatasi veriyor
  4. Semihz

pc de kasma donma sorunu

Girdim görev yoneticisinde disk %0 bazen %1 oluyor
  5. Semihz

pc de kasma donma sorunu

Aygıt yöneticisine girdim ama bulamadim nereden bakacağım ne kadar kullandığına
  6. Semihz

pc de kasma donma sorunu

son günler de bilgisayarım açıldığında uygulamalar eskisinden daha geç başlıyor ve rdr2 oynarken arkada indirme yapıyorum aşırı takılma oluyor gamepass aldığım için çoğu oyunu oynayıp bitirip siliyorum bunun hdd ye bir zararı olurmu ayrıca 100gb gibi boş bir alanım var bu kasmaya neden olurmu ...
  7. Semihz

Oyun oynarken ekran gri olup kapanıyor

Arkadaşlar gta 5 rage mp oynarken ekran gri oluyor ve kapaniyor pc yi kapatip acmadan tekrar açamıyorum yazilimsal bir sorun olabilir mi ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz ? Ekran karti:Rx560
  8. Semihz

Amazon Hesabim Ki̇li̇tlendi̇ Ve Müşteri̇ Hi̇zmetleri̇ne Ulaşamiyorum Yardim

İnternette müşteri iletişim numarası yokmu baktınız mı ? Bu saatte belki aktif olmayabilir ama sabah bir arayın isterseniz internette numarası varsa.
  9. Semihz

amd sorunsuz driver hangisi

Bende RX560 kullanıyorum eskisi kadar fazla olmasada bazen oyun oynarken ekran siyah oluyor ve tekrar gelmiyor pc yi kapatıp açmam gerekiyor maalesef.
  10. Semihz

Sürücü güncellemeleri hakkında

Merhabalar ben en son bilgisayar format attığımda güncel sürücüleri kurmuştum sonrasinda ekran kartım haric herhangi bir şey güncellemedim. Güncellemek gerekiyor mu bilgi verebilirseniz sevinirim.
  11. Semihz

Mounth & Blade 2 Bannerlord açılmıyor!

Yaklaşık 3 hafta önce epic games üzerinden kupon da varken bannerlord aldim 35 saat oynadim ama sonrasında oyun acilmamaya başladı 2 haftadır uğraşıyorum 2 kere silip yükledim epic games baslaticisini yönetici olarak çalıştırdım vs. Baya çok şey denedim ama hala açılmıyor herhangi bir uyarida...
  12. Semihz

oyun oynarken aniden ekran gidiyor ama kasa çalışıyor!

Fişi felan cekip cikartip takayimmi
  13. Semihz

oyun oynarken aniden ekran gidiyor ama kasa çalışıyor!

bannerlord oynarken ekranım gitti yani siyah oldu ama kasa çalışmaya devam etti bende game garaja yazdım ve sürücüleri kontrol etmemi söyledi indirmediğim sürücüler vardı onları indirdim ama bugun sorun tekrar oldu çok olmasada ara sıra oluyor gamegaraj pc ye format atmamı soyledi ama 2 ay önce...
  14. Semihz

Kasa temizliği sonrası sisteme görüntü gelmiyor

Görüntü konusunda bilgisayarı kapat sonrasinda sistemi tekrar çalıştırmadan monitoru kapat ve tekrar aç sonra sistemi çalıştir
  15. Semihz

windows um çöktü ssd ye yüklemiştim ama çöktü yeniden yüklenirken donuyor

Valla bilmiyorum pc de yeni 3 ay oldu alalı kendim cozemezsem garantiye yollayacam teknik servislede konustum destek veriyorlar
  16. Semihz

windows um çöktü ssd ye yüklemiştim ama çöktü yeniden yüklenirken donuyor

Ben fişten çektim diye windows çöktü windowsu yenidn kurcam olursa inşallah
  17. Semihz

Rami söktüm takamadım :D

Çalıştiriyorum 1635780983 Nskahdkandkandjdksj valla dalarim herife 1635781011 Çalıştırdım fotoğraf aticam atamıyorum bellek büyük diyor 1635781049 Eskisi gibi bir sıkıntı yok fan rahat dönüyor
  18. Semihz

Sonuçta ram ya bence bir şey olmaz simdi bilgisayarciya gotursem bi ton para alir
  19. Semihz

. Hiç ram ellemedim ondan ellemek istedim 😁😀 1635780625 Bi çalıştırmayı denesem 😳
  20. Semihz

Arkadaşlar kurutma makinesinin soğuk ayarı ile kasayi temizledim sonra rami söktüm mrk ettim bakmak için 😁 Ardından takmaya çalıştım olmadi zorlamak istemedim kasanin kablolarini söküp yere indirdim yatar vaziyette taktım klipsleri oturttum ama işlemcinin üstündeki soğutma fanina değiyor galiba...
Top Bottom