Neler Yeni

Elektrik Giderse PC Yanar Mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
Olduğum Bölgede Sürekli Elektrik Gidiyor Veya Akım Az Geliyor Kısacası Dalgalanmalar oluyor Evde Hassas Sigorta Var bir şey Olurmu 1 haftaya PC alacağım yanmasından korkuyorum alabileceğim önlemler nelerdir ups alamam şu an o kadar bütcem yok.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Olduğum Bölgede Sürekli Elektrik Gidiyor Veya Akım Az Geliyor Kısacası Dalgalanmalar oluyor Evde Hassas Sigorta Var bir şey Olurmu 1 haftaya PC alacağım yanmasından korkuyorum alabileceğim önlemler nelerdir ups alamam şu an o kadar bütcem yok.
Akım korumalı priz

TİTAN.

80+ Platinum
akım koruyucu prizde al kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TİTAN.

80+ Platinum
Akım korumalı priz aldığımda elektrik kesintisi olursa PC ye bir şey olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akım korumalı priz aldığımda elektrik kesintisi olursa PC ye bir şey olur mu çünkü çok sık elektrik kesintisi oluyor.
olabilirde olmayadabilir akım korumalı priz sadece olasılığı düşürüyor ama aşırı fazla kesinti oluyorsa sıkıntı çıkma olasılığı yüksek olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
benim korumalı prizim elekrik gittikten sonra kendini kapatıyor tekrar açmak için düğmesine basman gerekiyor böylece kesintiden sonra gelen akımdan korumuş oluyor bir nebze sürekli gidiyorsa psu almalısın

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Elektrik gittikten sonra fişi prizden çıkar. Geldikten bir süre sonra tekrar tak. Çok sık gitmediği sürece sorun olmaz. Sık sık gidiyorsa risk var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
Elektrik gittikten sonra fişi prizden çıkar. Geldikten bir süre sonra tekrar tak. Çok sık gitmediği sürece sorun olmaz. Sık sık gidiyorsa risk var.
3-5 günde 1 gidiyor bazen bazen 2 hafta gitmiyor yayladayım tatil olduğu için elektrik pek iyi değil psu olarak akım korumalı alacağım bu Psu korurmu sistemi acaba :https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a650bn-650w-80-plus-bronze-guc-kaynagi

benim korumalı prizim elekrik gittikten sonra kendini kapatıyor tekrar açmak için düğmesine basman gerekiyor böylece kesintiden sonra gelen akımdan korumuş oluyor bir nebze sürekli gidiyorsa psu almalısın
Anladım Hassas Sigorta Olduğu İçin Yüklü Miktarda Bir Akım Gelirse Otomatik Olarak Sigorta Atıyor Akım Korumalı priz alacağım ve akım korumalı psu alacağım sence bu Psu iyi mi :https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a650bn-650w-80-plus-bronze-guc-kaynagi.html

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Akım korumalı priz aldığımda elektrik kesintisi olursa PC ye bir şey olur mu

Akım korumalı priz aldığımda elektrik kesintisi olursa PC ye bir şey olur mu çünkü çok sık elektrik kesintisi oluyor.
Akımı düzenliyor aşırı akım gelirse felan ama elektrik kesintisi hep oluyor diyorsun illaki zarar verir diye düşünüyorum.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Olayın üzücü yanı şu sene 2023 ve 2024 'e doğru yol alıyoruz adamın sürekli elektriğinin kesilmesi.

Top Bottom