Arama sonuçları: *

1. SharpDagger

Pc durduk yere restart attı ve açılıp kapanıyor

Teşekkürler yardımcı olduğun için. Hocam rami olduğu slottan diğer slotta koydum açıldı pc.
  2. SharpDagger

Denedim hocam olmadı pcyi aciyorum monitöre ekran gelmiyor. Bı 30 sn çalışıyor sonra res atıyor. Ekran kartı çalışıyor sanırım fanlari dönüp duruyordu. Sorun nedir sizce işlemcide mi ramde mi?
  3. SharpDagger

Ekran kartı dönmüyor hocam yazılımsal değil ne yapmaliyim
  4. SharpDagger

Gta 5 oynarken birden bire drop yedi pc ve kapandı sonra tekrar açıldı anakart markasının altında dönen bara kadar geldi sonra bar dondu ve tekrar kapandı PC ve yine tekrar açılmaya çalışılıyordu restart döngüsüne girdi. Ne olmuştur sizce ?
  5. SharpDagger

OYUNLARDA FPS SORUNUM VAR

SHDGSJSBXVDHABSVDHSHSVZCA
  6. SharpDagger

Kasa calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor

Hdmi monitör veya hdmi vga dönüştürücüsü mü almak gerekiyor?
  7. SharpDagger

Kasa calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor

Merhaba hazir sistem aldim ekran karti ayri geldi taktim fakat gorsellerdeki parcalarin ne ise yaradığını bbilmiorum ve ekrana goruntu gelmiyor bir alakasi varmi bunlarin monitorum vga ve tum fanlar dönüyor.
  8. SharpDagger

Laptopumun parçası eksik mi ?

Bir videoda gördüm benim laptopun aynı modeli herşeyi aynı fakat benim laptopumun kasasında işaretlediğim yer yok. Yok derken yani bildiğiniz orası boş bir anakart gibi dümdüz. Ne anlama geliyor bu?
  9. SharpDagger

Format atarken windows 10 u usbye attım dosya silmem gerekiyor mu

Evet mesela atıyorum 500gb alanın var orada gözükücek diye boş alan şu kadar dolu alan bu kadar diye sen onun üstüne tıklayıp biçimlendir yaptığında o diskin içindeki tüm her şey silinir sonra hangi diske yükleyeceksen windows'u ona sol tıkla ve devam'a bas.
  10. SharpDagger

Format atarken windows 10 u usbye attım dosya silmem gerekiyor mu

İstersen silmeyebilirsin. Boot menüsünden usb'yi 1. sıraya al 2. sıraya da windowsu yüklemek istediğin hardiski al. Sonra başlat pcyi ilerlediğinde windows'u nereye kurmak istediğini sorucak ordan istediğin diski silebilirsin , biçimlendirebilirsin ayırabilirsin yada hiçbirşeyi silmeyip direk...
  11. SharpDagger

Bilgisayar Açıldığında Masaüstüm Sıfırlandı!

Ctrl alt delete yap shifte basılı tutarak yeniden başlata bas oradan devam et işte.
  12. SharpDagger

CS GO FPS SORUNU VAR

Sorunun ısınma kaynaklıda olabilir. Oyunu ilk açtığında 60fps mi oyun ?
  13. SharpDagger

CS GO FPS SORUNU VAR

Hiç fps arttırmak için birşeyler yaptın mı yada videolar da yapılan işlemleri yaptın mı ? Çünkü bende 60fps sabit alıyordum ama açgözlülük işte fps arttırmak için videolarda denilenleri yaptım 20fps bile alamıyorum. Sonra format attım çözüldü neyse ki.
  14. SharpDagger

win 10 yuklerken ssd ayirmada sorun ?

Sanırım tüm sürücüleri silip hepsini birleştirmişsiniz. Yoksa ayrılmış olsa burada gözükürdü.
  15. SharpDagger

win 10 yuklerken ssd ayirmada sorun ?

Anlamadım. 465gblik alan ne oluyor daha açıkça anlatır mısın ?
Top Bottom