Windows'u kurdun mu?lutfen yardim ssd alani ayrilirken 500gb ssd 120000mb kalan mb seklinde sadece windowsu yukledim alan gozukuyor sonraki alan gozukmuyor lutfen yardim bunun ayarini nasil yaparim
ssd alanim benim o ben onu 120gb ve kalan olarak c ve d seklinde ayirmam lazim daha yeni windowsu yuklerken sadece 120gb windowsu yukledim icin o alan gozukup obur d diye ayirdigim alan gozukmuyorAnlamadım. 465gblik alan ne oluyor daha açıkça anlatır mısın ?
evet bir kez kurdum ama ikinci alan gozukmuyor diye yeniden kurma basladim @EmirhandkeeWindows'u kurdun mu?
Sanırım tüm sürücüleri silip hepsini birleştirmişsiniz. Yoksa ayrılmış olsa burada gözükürdü.ssd alanim benim o ben onu 120gb ve kalan olarak c ve d seklinde ayirmam lazim daha yeni windowsu yuklerken sadece 120gb windowsu yukledim icin o alan gozukup obur d diye ayirdigim alan gozukmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet bir kez kurdum ama ikinci alan gozukmuyor diye yeniden kurma basladim @Emirhandkee
daha once windows kurdum ve ayirma yaptim pc de ayirdigim ikinci alan gozukmuyor ona nasil ulasacam ve yanlis kurdum diye tekrar kurulum yapmaya calisiyorum simdiSanırım tüm sürücüleri silip hepsini birleştirmişsiniz. Yoksa ayrılmış olsa burada gözükürdü.
resimdeki gibi ayirdim ve win kurdum ama ikinci 348 gb alan gozukmuyordu sistemde bunun sebebi nedirSanırım tüm sürücüleri silip hepsini birleştirmişsiniz. Yoksa ayrılmış olsa burada gözükürdü.
Sakin kuruluma gerek yok. Disk yöneticisine girip diğer kısıma harf ataması yapmanız lazım.evet bir kez kurdum ama ikinci alan gozukmuyor diye yeniden kurma basladim @Emirhandkee
valla yanlis yaptim diye tekrar kurulum yaptim simdi sizin dedinizi nasil yapacamSakin kuruluma gerek yok. Disk yöneticisine girip diğer kısıma harf ataması yapmanız lazım.
Sizde zaten ikinci bir bölüm olacak yeniden bölmeyin. Bu videoya göre ilerleyin.valla yanlis yaptim diye tekrar kurulum yaptim simdi sizin dedinizi nasil yapacam
ama benimki ssdSizde zaten ikinci bir bölüm olacak yeniden bölmeyin. Bu videoya göre ilerleyin.
Fark etmiyor.ama benimki ssd
vakit ayirip cevap verdigin icin tessekurler saolasinFark etmiyor.
Rica ederim sorun yaşarsan bana buradan ulaşabilirsiniz.vakit ayirip cevap verdigin icin tessekurler saolasin