Neler Yeni

Pc durduk yere restart attı ve açılıp kapanıyor

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Gta 5 oynarken birden bire drop yedi pc ve kapandı sonra tekrar açıldı anakart markasının altında dönen bara kadar geldi sonra bar dondu ve tekrar kapandı PC ve yine tekrar açılmaya çalışılıyordu restart döngüsüne girdi. Ne olmuştur sizce ?

TamerKs

80+ Silver
Yazılımsal olduğunu varsayıyorum, arama kısmına "aygıt yöneticisi" yazıp sürücülerde ünlem işareti var mı kontrol edin.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal olduğunu varsayıyorum, arama kısmına "aygıt yöneticisi" yazıp sürücülerde ünlem işareti var mı kontrol edin.
Ekran kartı dönmüyor hocam yazılımsal değil ne yapmaliyim

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Eren
Bilgisayar açılıyor ise olay görüntüleyicisine bir bakın nasıl bir hata almışsınız. Açılmıyorsa parçaları söküp tekrardan takıp öyle açmayı deneyin.

TamerKs

80+ Silver

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Ekran kartının fanlarının dönmüyor olması doğal bir durum, 60 derecenin üzerine çıkınca dönmesi lazım.
Denedim hocam olmadı pcyi aciyorum monitöre ekran gelmiyor. Bı 30 sn çalışıyor sonra res atıyor. Ekran kartı çalışıyor sanırım fanlari dönüp duruyordu. Sorun nedir sizce işlemcide mi ramde mi?

TamerKs

80+ Silver
Denedim hocam olmadı pcyi aciyorum monitöre ekran gelmiyor. Bı 30 sn çalışıyor sonra res atıyor. Ekran kartı çalışıyor sanırım fanlari dönüp duruyordu. Sorun nedir sizce işlemcide mi ramde mi?
Kasaya takılı bütün USB kabloları ve ekipmanları çıkarıp açmayı dene @f0ze

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Teşekkürler yardımcı olduğun için. Hocam rami olduğu slottan diğer slotta koydum açıldı pc.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,578
Üyeler
168,462
Son üye
altugscrp
Top Bottom