Arama sonuçları: *

1. Slyleight

Nfs heat ara sahnelerde düşük fps sorunsalı

O zaman seninkisi sahne değişirken olan Texture yüklemeden kaynaklı bir durum. Garaja girip çıkmadan önce, sadece senin arabanın göründüğü yükleme ekranında texture'lar yükleniyor. Gerekirse birkaç saniye uzun sürer ama FPS düşümü yaşamazsın. Oyuna mod falan yükledin mi yoksa stok oyunda mı bu...
  2. Slyleight

Nfs heat ara sahnelerde düşük fps sorunsalı

NFS ara sahneler oyun içi sahneler değil, daha önce developerların oyunu kaydedip cutsene videosu koymak için yaptıkları bir şey. Senin ekran kartında bir sorun olmuyor. Ara sahnede izlediğin 1080p 60 FPS video sadece :)
  3. Slyleight

Çözüldü✓ Dün gece bilgisayar aniden kapandı ve geri açılmadı

Emre dediklerini yaptım, yaklaşık 3 saat süren bir testten sonra tüm sonuçları %100 başarılı olarak tamamladı. Bir tane bile hata olmadı. Daha sonra kalan RAM'leri de yerleştirdim ve bilgisayar şuan eskisi gibi çalışıyor. Dün neden aniden gidip açılmadı çözemedim şimdi. Senin bu konudaki fikrin...
  4. Slyleight

Denedikten sonra dönüş yapacağım
  5. Slyleight

Merhaba arkadaşlar, Dün gece bilgisayarı açık bırakıp birkaç dakikalığına ayrıldım. Döndüğümde bilgisayarın açık fakat siyah ekran olduğunu gördüm. Bu olay geçtiğimiz aylarda birkaç kez tekrarlandı fakat resetten sonra düzeldi. Bu sefer açtığımda üretici ekranını geçtikten sonra tekrardan...
  6. Slyleight

Çözüldü✓ Asus Armoury Crate yüklenirken takılıyor

Bios güncelle düzelir. Geçen hafta aynı sorunu yaşadım bir türlü çözülmedi. Daha sonra usb ile en güncel bios'u yükledim. Kuruluyor artık. Eğer Bios güncellemesi ile bile düzelmezse 1-2 hafta bekle. Yeni armoury crate güncellemesi ile düzelir.
  7. Slyleight

Yeni aldığım da 5 gta 5 te donuyor

Benden önce tanıyı koymuş gibisin; Büyük ihtimalle işlemcin herhangi bir program yüzünden yük altında olabilir ve haliyle donmalar yaşayabilirsin. Genellikle bu sorun işlemciden kaynaklı oluyor. Arkada işlemciyi yoğun olarak kullanan uygulama var mı bak bakalım...
  8. Slyleight

Bilgisayarımdan gelen yanık kokusu ! Ne yapmam lazım ?

Çok iyimiş bu :D :D :D
  9. Slyleight

Monitörün Ekranının Çizilmesi Sorun Olur mu?

"Hakem görmediyse oyuna devam" lafını kendine uyarla. Gözünü rahatsız etmiyor, hatta farketmiyor isen hiçbir sorunu yok. Çizik ne kadar derin bilmiyorum ama çizik olan kısmı silerken dikkat et. Elektronik parça var sonuçta, sıvı teması kötü olabilir.
  10. Slyleight

Forza Horizon 4 çok düşük fps sorunu

RTX 3080 2K Ultra ayarlar 360-380 FPS (Steam) Sinematikler 30 mu 60 mı ne zaten , sabit onlar.
  11. Slyleight

Mining yaparken görüntünün karıncalanamsı

O zaman sonuna (!) koymayı başta düşün. Bilgi sahibi olmadan yorum yapan çok oluyor.
  12. Slyleight

Mining yaparken görüntünün karıncalanamsı

Miningden ölen kartların güncel listesini at bakalım biz de bilgi sahibi oluruz
  13. Slyleight

Koltuğu yağlamam lazım sıvı yağ olur mu?

Sonra bide tavaya versen tadından yenmez. Saçmalama lütfen :)
  14. Slyleight

R5 3600X ve RTX 2070 Super Yırtılıyor ve Takılıyor

Ya açıkçası saçma sapan sebeplerden dolayı fps kaybettiğim oldu benim.Pazartesi gtayı 60 fps oynarken ertesi gün açtığımda,hiçbir ayarı değiştirmeden oynadığımda 48 fps'lere düştüm.Nedeni ne hiçbir fikrim yok,nvidia ayarlarını sıfırladım,tamamen driver kaldırıp sıfırdan yükledim yok.Hala 48...
  15. Slyleight

R5 3600X ve RTX 2070 Super Yırtılıyor ve Takılıyor

Normalde v-sync bu olayın tedavisini çok güzel yapıyor ama bilemedim açıkçası.Konuya hakim olan arkadaşlar umarım sorununu çözer. Doğru bir tespit mi bilmiyorum ama sorunun sistemi değiştirdikten sonra bile devam ettiğini söylemişsin.Acaba monitörde bir sıkıntı olabilir mi, senin kullandığın...
Top Bottom