Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus Armoury Crate yüklenirken takılıyor

Medax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ilayda Zorlu
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem, Kampanyalar, Teknik sorunlar
Yüklemeye başlayınca tam burda takılı kalıyor ve uzun süre sonra yüklenemedi deyip iptal oluyor.
Ek Açıklama 2021-06-27 134756.png

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam onu beklicen baya.
yani böyle 15 dk sonra tüm system install bitiyor. Bende öyle.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Bios güncelle düzelir.

Geçen hafta aynı sorunu yaşadım bir türlü çözülmedi. Daha sonra usb ile en güncel bios'u yükledim. Kuruluyor artık.

Eğer Bios güncellemesi ile bile düzelmezse 1-2 hafta bekle. Yeni armoury crate güncellemesi ile düzelir.

Medax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ilayda Zorlu
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios güncelle düzelir.

Geçen hafta aynı sorunu yaşadım bir türlü çözülmedi. Daha sonra usb ile en güncel bios'u yükledim. Kuruluyor artık.

Eğer Bios güncellemesi ile bile düzelmezse 1-2 hafta bekle. Yeni armoury crate güncellemesi ile düzelir.
Biosum son sürüm formata attım ondan sonra yüklenmişti bir daha atmam gerekti şimdi yüklenmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam onu beklicen baya.
yani böyle 15 dk sonra tüm system install bitiyor. Bende öyle.
1 saat falan bekledim neredeyse ondan önce dahada beklemiştim.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
bios sürümüyle alakası olabilir mi acaba benimde daha önce güncelleme ekranında takılı kalmıştı sonra iptal ettim. 1 hafta önce yeni 2403 biosunu yükledim sonra güncelleme geldi yükledi hiç takılmadan

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Biosum son sürüm formata attım ondan sonra yüklenmişti bir daha atmam gerekti şimdi yüklenmiyor.

1 saat falan bekledim neredeyse ondan önce dahada beklemiştim.
Hmmm ozaman bi problem var. Sen bu armoury create remove indir. O tool temizlesin bi güzel. Sonra restart et. Yeniden install yap.

Medax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ilayda Zorlu
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bios sürümüyle alakası olabilir mi acaba benimde daha önce güncelleme ekranında takılı kalmıştı sonra iptal ettim. 1 hafta önce yeni 2403 biosunu yükledim sonra güncelleme geldi yükledi hiç takılmadan
Biosum 0820 son sürüm.

Hmmm ozaman bi problem var. Sen bu armoury create remove indir. O tool temizlesin bi güzel. Sonra restart et. Yeniden install yap.
Deniyim onu bir duruma göre yazacağım.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Yüklemeye başlayınca tam burda takılı kalıyor ve uzun süre sonra yüklenemedi deyip iptal oluyor.Alıntıyı görüntüle
1- https://www.asus.com/us/supportonly/Armoury Crate/HelpDesk_Download/ bu siteden armoury crate uninstaller indirip kaldır.
2- Bu Bilgisayara C:// sürücüsüne girip Program Files x86 / Program Files (Görünüm kısmından Gizli Öğeler) açarak bulabilirsin / Program Data klosörlerine girip Asus adı olan klosörleri sil.
3- Bu Bilgisayara C:// sürücüsüne girip Kullanıcılar / bilgisayar ismi / (Görünüm kısmından Gizli Öğeler) açarak bulabilirsin / Local klosörünün içindeki Asus klosörünü sil ve bilgisayarı yeniden başlat daha sonra attığım linkten tekrar indir.
Eğer klosörler silinmiyorsa Görev Yöneticisinden Asus yazan ne varsa görevini sonlandır.

Medax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ilayda Zorlu
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom