Biosum son sürüm formata attım ondan sonra yüklenmişti bir daha atmam gerekti şimdi yüklenmiyor.Bios güncelle düzelir.
Geçen hafta aynı sorunu yaşadım bir türlü çözülmedi. Daha sonra usb ile en güncel bios'u yükledim. Kuruluyor artık.
Eğer Bios güncellemesi ile bile düzelmezse 1-2 hafta bekle. Yeni armoury crate güncellemesi ile düzelir.
1 saat falan bekledim neredeyse ondan önce dahada beklemiştim.Hocam onu beklicen baya.
yani böyle 15 dk sonra tüm system install bitiyor. Bende öyle.
Hmmm ozaman bi problem var. Sen bu armoury create remove indir. O tool temizlesin bi güzel. Sonra restart et. Yeniden install yap.Biosum son sürüm formata attım ondan sonra yüklenmişti bir daha atmam gerekti şimdi yüklenmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 saat falan bekledim neredeyse ondan önce dahada beklemiştim.
Biosum 0820 son sürüm.bios sürümüyle alakası olabilir mi acaba benimde daha önce güncelleme ekranında takılı kalmıştı sonra iptal ettim. 1 hafta önce yeni 2403 biosunu yükledim sonra güncelleme geldi yükledi hiç takılmadan
Deniyim onu bir duruma göre yazacağım.Hmmm ozaman bi problem var. Sen bu armoury create remove indir. O tool temizlesin bi güzel. Sonra restart et. Yeniden install yap.
Tamam. Dene bi. Haber et.Biosum 0820 son sürüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deniyim onu bir duruma göre yazacağım.
1- https://www.asus.com/us/supportonly/Armoury Crate/HelpDesk_Download/ bu siteden armoury crate uninstaller indirip kaldır.Yüklemeye başlayınca tam burda takılı kalıyor ve uzun süre sonra yüklenemedi deyip iptal oluyor.Alıntıyı görüntüle
Rica ederim. Sevindim oldu diye.Yüklenemediği icin uninstall aklıma gelmedi şuan yapınca oldu teşekkürler kral.